Virus care scoate bani din bancomat

By | 9 octombrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Hoţii nu mai sunt nevoiţi să cloneze carduri ca să fure din bancomate. Au desacoperit o modalitate nouă prin care să scoată bani.

Practic, ei preiau controlul aparatului pentru cateva ore, interval în care pot scoate banii din el fără ca măcar să deţină un card. Prin simpla tastare a unui cod bancomatul incepe să scoată bancnote.

În acest moment, avertizează experţii în securitate informatică, sistemele de protecţie sunt mult în urma tehnicilor prin care infractorii cibernetici reuşesc să intre în conturile bancare. Din păcate, mulţi dintre infractori sunt români şi nu este exclus să fie câţiva şi în reţeaua care virusează bancomate.

Milioane de lire sterline au fost furate în ultima din bancomatele din Marea Britanie printr-o breşă în securitatea informatică a bancomatelor descoperită de Kaspersky. Dacă până acum banii erau scoşi prin clonarea cardurilor, infractorii au trecut la nivelul următor. Preiau controlul aparatelor, introducând un virsus informatic, dintr-un centru de comandă. Odată introdus acest virus, infractorii repornesc bancomatele şi le fac să scoată bani prin introducerea unor parole.

Sursa: Digi24

Cât de tare poate să fie faza! Tot ce îţi trebuie este să ştii un cod şi ai bani oricând pofteşti! 😀

2 păreri la “Virus care scoate bani din bancomat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge