Dansurile satanice promovate de Illuminati

By | 10 octombrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Am văzut de curând un documentar foarte bun care prezintă o viziune nouă şi interesantă asupra dansurilor moderne din Occident, mai precis din SUA. Este vorba despre ceea este cunoscut sub denumirea de street dance, hip-hop, break dance şi tot felul de alte stiluri derivate. Aceste dansuri ar fi inspirate de diavol şi ar reprezenta patimi satanice, viziuni ale iadului, sau chiar forme de posesiune demonică. Unele din aceste stiluri ar prelua elemente din vechea magie egipteană şi practicile vrăjitoreşti africane, gen voodoo, altele ar înfăţişa prin mişcări şi contorsionări ale corpului dansatorilor creaturi demonice infernale, cu scopul de a şoca şi înfricoşa spectatorii.

Documentarul prezintă şi mărturia unui tânăr nigerian pasionat de aceste dansuri, care spune că ar fi fost contactat pe Internet de membrii unui grup care se autointitulează „Illuminati” şi care i-ar fi promis că îl vor face celebru, dacă acceptă să îşi vândă sufletul diavolului.

Ceea ce m-a şocat pe mine cel mai mult, este faptul că aceste stiluri de dans şi mişcările lor, le-am văzut adesea practicate de copii de la noi, în emisiuni gen „Românii au talent” sau „Next Star”, iar părinţii acestor copii nu sunt deloc îngrijoraţi sau conştienţi de aceste lucruri, ba chiar sunt mândri de talentul copiilor lor. Gândiţi-vă că există în România numeroase cluburi de dans modern în care copiii sunt învăţaţi de mici cu aceste dansuri care au ca scop influenţarea demonică a celor care le practică şi a celor care le privesc!

Vă recomand să vedeţi cât mai repede acest documentar, sau să îl descărcaţi, deoarece am auzit că deja a fost şters o dată de pe Youtube şi apoi a fost repostat. Deci este posibil să dispară din nou.

5 păreri la “Dansurile satanice promovate de Illuminati

  1. 236

    Niciodata nu am avut o parere buna despre emisiunile care ,,descopera asa zisele talente”. In plus, sunt multe blaturi acolo si sunt pline de simbolistica dubioasa. Dupa lovitura de stat din 1989 au inceput sa apara la TV tot mai multe asemenea emisiuni, printre care si Tip Top Mini Top (parca asa se numea), un fel de Kidsing de astazi. Eu, copil fiind in vremea aceea, era sa-mi iau o mare palma peste fatza de la ,,tatal meu” deoarece nu eram si eu printre acei concurenti, pentru ca dobitocul de asa zis tata debil si indoctrinat, sa fie mandru cu a sa progenitura (eu). Vedetismul reprezinta apogeul realizarii pt cei mai multi dintre oameni. Trist! Cat despre Break Dance, acest dans imita un comportament robotic, placut la prima vedere. Dar nu contest ca si acest stil ar putea ascunde ceva.

  2. Pingback: Dansurile satanice promovate de illuminati |

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Nu emisiunile de acest gen sunt problema centrală, ci faptul că se promovează aşa ceva în România inclusiv cu sprijinul părinţilor copiilor. În afară de emisiuni, mai sunt o grămadă de şcoli/cluburi de dans, se organizează concursuri, se promovează în şcoli etc.

  4. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  5. Maria

    din pacate, a fost sters videoclipul…clasic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge