Americanii profeţesc un nou atentat gen 11 septembrie 2001

By | 14 octombrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Richard Cheney, fostul vicepreședinte al SUA, apreciază că actuala perioadă este mai „periculoasă” decât cea anterioară atentatelor comise pe 11 septembrie 2001.

Richard Cheney a avertizat, într-un interviu acordat Weekly Standard, că există riscul unui „atentat masiv” pe teritoriul american, relatează Mediafax

Referindu-se la ameninţările actuale la adresa Statelor Unite, politicianul republican a atras atenţia asupra riscurilor provenind din Orientul Mijlociu, exprimând preocupare în legătură cu eforturile Iranului de a fabrica arme nucleare.

„Dacă Iranul va reuşi să obţină arme nucleare, alte ţări din regiune vor dobândi rapid astfel de capacităţi militare”, afirmă Cheney.

Sursa: DCNews

Băieţii de la Washington devin din ce în ce mai caraghioşi. După cacealmaua din 11 septembrie 2001, cu teroriştii lui Osama Bin Laden, în care au ucis 3000 de oameni, urmată de cea cu armele de distrugere în masă ale lui Saddam Hussein, ambele având ca rezultat distrugerea Irakului şi Afganistanului, a urmat o altă păcăleală, în 2010, cu armele nucleare ale Iranului, după care s-au răzgândit şi au devastat Siria. Iar acum ce fac, încep din nou cu Iranul şi armele nucleare invizibile?! Cine îi mai crede?

O părere la “Americanii profeţesc un nou atentat gen 11 septembrie 2001

  1. pmk

    Ce conteaza cine ii crede ei oricum fac ce vor. Sunt constienti ca lumea nu mai crede nimic din ce spun dar la fel de constienti sunt ca nu are cine cum sa ii opreasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge