Băsescu recunoaşte public că a controlat serviciile secrete

By | 31 octombrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Aseară Traian Băsescu a apărut la postul B1 TV într-o emisiune de campanie electorală. Nu ştiu dacă a fost luat dus de val, sau era doar sunt influenţa băuturilor alcoolice, dar fostul preşedinte s-a scăpat şi a început să ciripească, spunând că a controlat serviciile până nu demult, când acestea au început să nu îi mai dea ascultare şi să acţioneze pe cont propriu.

„Serviciile Secrete Româneşti au devenit extrem de puternice şi nu avem un sistem de control al activităţii lor. Tentaţia serviciilor este să iasă din statutul de instrument şi să dobândească şi putere de a influenţa decizia politică. Este tentaţia oricărui serviciu din orice ţară în momentul în care nu are un sistem eficient de control. Eu în mandatul meu i-am controlat, adică n-au putut să recurgă la nimic”, a declarat preşedintele.

Mai mult, Băsescu arată clar că accesul la funcţia de preşedinte al României este o metodă sigură de a controla serviciile secrete şi de a deveni „stăpânul” acestora.

Îmi este clar că se mişcă, îmi este clar că au rămas perfect loiale în relaţia cu mine; primesc informaţia ca şi până acum. În acelaşi timp s-au băgat în nişte jocuri care nu sunt ale lor. Să înţelegem că acum se reorientează. Îşi caută… noul stăpân. Noul stăpân da… atenţie că până când noul stăpân învaţă să fie stăpân riscă să fie ele stăpânul lui”.

Sursa: Antena 3

Ce să fie asta, dacă nu un autodenunţ în direct? A înnebunit lupul! 😆

4 păreri la “Băsescu recunoaşte public că a controlat serviciile secrete

  1. Pingback: Băsescu recunoaşte public că a controlat serviciile secrete |

  2. Horea

    Nu trebuie ignorata posibilitatea ca atat serviciile secrete cat si Basescu sa fie controlati din afara. Acum la sfarsitul presidentiei s-ar putea ca insfarsit Basescu sa aiba idei de remaniere a serviciilor, si sa initieze scoaterea lor cat si al Cotroceniului de sub comanda externa. La drumul catastrofal pe care l-a urmat Romania in ultimii 25 de ani nu se poate sa nu fie o comanda externa. Faptul ca toti guvernantii au trecut la devalizarea Romaniei poate fi interpretat si ca intentionat au intrat in competitie cu rechinii din afara. Nu reusesc sa inteleg ca Romani nascuti din acest popor sunt in stare sa-si distruga tara atat de brutal. Concluzia e ca trebuie controlata actiunea externa. Si e posibil. Nu trebuie sa mergem mai departe decat de vecinii nostri unguri cu al lor Orban.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Categoric, serviciile secrete româneşti şi politicienii sunt controlaţi din afara ţării. Dar atât timp cât interesele străine nu sunt afectate, cei din interior mai sunt lăsaţi să se ciondănească între ei şi să se bată pentru ciolan. 🙂

  4. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge