Modelul Problemă-Reacţie-Soluţie aplicat la canadieni

By | 3 noiembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Dacă încă nu ştiţi în ce constă modelul Problemă-Reacţie-Soluţie, citiţi acest articol. Cel mai sugestiv eveniment care ilustrează acest model, din ultimii 20 de ani, este presupusul atac terorist asupra turnurilor gemene de la World Trade Center din New York, din 11 septembrie 2001.

În momentul de faţă asistăm la un scenariu similar în cazul Canadei, regizat cel mai probabil de americani. După cum ştiţi în urmă cu câteva zile, pe 23 octombrie, în capitala Canadei a avut loc un atac armat în urma căruia a fost ucis un militar din garda de la Memorialul naţional de război.

Un bărbat a deschis focul, miercuri dimineaţă, asupra unui militar la Memorialul naţional de război, iar ulterior cel puţin 20 de focuri de armă au fost trase în Parlamentul Canadei, incidentele soldându-se cu moartea atacatorului şi a unui militar, scrie AFP.

Sursa: Antena 3

Autorul atacului armat a fost identificat ca fiind Michael Zehaf-Bibeau, un canadian în vârstă de 32 de ani, considerat de serviciile de informaţii drept „călător cu grad ridicat de risc” şi căruia recent i-a fost retras paşaportul.

Despre atacator s-a spus mai apoi că s-a convertit la religia musulmană şi că este un susţinător al Statului Islamic.

Evident, cea care a făcut cel mai mult scandal pe acestă temă a fost presa americană şi nu cea canadiană, aşa cum ne-am fi aşteptat.

Iar acum ce credeţi că se întâmplă? Păi ce să se întâmple? Exact ce s-a dorit de fapt prin această înscenare!

Forțele armate canadiene au procedat duminică în Irak la primele lor bombardamente contra pozițiilor deținute de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI), în cadrul operațiunilor coaliției internaționale, a anunțat ministrul canadian al apărării, Rob Nicholson, citat de AFP preluată de Agerpres.

Sursa: Cotidianul

Deci, conform modelului Problemă-Reacţie-Soluţie, mai întâi s-a fabricat un eveniment şocant, cu profund impact emoţional asupra maselor, apoi a fost mediatizat de presa „internaţională”, după care s-a trecut la ceea ce s-a dorit iniţial: participarea Canadei la bombardarea Irakului, pentru a sluji, pe banii canadienilor, interesele globaliste sionisto-americane.

O părere la “Modelul Problemă-Reacţie-Soluţie aplicat la canadieni

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge