Ponta a fost sunat de americani pentru a renunţa la preşedinţie

By | 18 noiembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

De acum încolo sper să rezist tentaţiei de a mai vota vreodată. Asta cred că este ultima votare la care am participat, de acum încolo, pentru o lungă perioadă de timp. Şi vă recomand să faceţi la fel. Nu pentru a lupta împotriva sistemului, pentru a-i pedepsi pe politicieni sau alte aiureli, ci pur şi simplu pentru că vă irosiţi clipe din viaţă absolut inutil.

De când România a devenit colonie SUA/UE, adică de vreo 10 ani, în România nu mai au loc alegeri libere, ci doar numiri de guvernatori, comunicate telefonic de la Washington sau de la Ambasada SUA la Bucureşti.

Dacă până acum lucrurile se făceau mai cu fereală, la aceste alegeri, aroganţa puterilor străine face ca lucrurile să fie la vedere. Conform ZiuaNews, jurnalistul Rareş Bogdan a declarat că Victor Ponta a primit un telefon de la americani în noaptea alegerilor, pentru a ceda în favoarea lui Klaus Iohannis.

„Domnul Victor Ponta a fost sunat să își recunoască înfrângerea datorită tensiunii sociale – pentru detensionarea tensiunii – Ponta nu a fost nici un erou – a fost sunat pentru a detensiona situația – pentru ca România să rămână un pol de stabilitate în zonă (…) Domnul Ponta vorbește o engleză foarte bună”, a declarat Rareș Bogdan, care lasă de înțeles că telefonul a venit chiar din SUA.

Sursa: ZiuaNews

Dar chiar şi lăsând la o parte declaraţia lui Rareş Bogdan, să ne amintim evenimentele din seara alegerilor! La ora 21.00, majoritatea exit-pollurilor îl dădeau pe Victor Ponta câştigător cu 50,9%, Klaus Iohannis având 49,1%. Peste aproximativ o oră, încep proteste în multe oraşe din ţară, iar la Bucureşti protestatarii pornesc furioşi spre sediul PSD din Şoseaua Kiseleff. La scurt timp Ponta îşi recunoaşte înfrângerea, declarându-l pe Iohannis câştigător cu 53%. După care, spre miezul nopţii BEC anunţă rezultatele parţiale, Iohannis 54% şi Ponta 46%.

Se pun întrebările:

1. De ce aşa o diferenţă mare între turul 1 şi turul 2 şi între exit-poll şi numărătoare? Având în vedere faptul că la turul 1 exit-pollul a coincis cu rezultatul final.

2. De unde ştia Victor Ponta că a pierdut, la numai o oră după închiderea votului, deşi în alte ţări încă se vota şi mai ştia şi rezultatul de 53% pentru Iohannis „dintr-o numărătoare paralelă”?

Încă un amănunt interesant. Un reporter l-a întrebat pe Liviu Dragnea cum explică diferenţa mare dintre estimări şi rezultatele din al doilea tur de scrutin, la care acesta a răspuns: „Sunt lucruri pe care pot să vi le spun şi lucruri pe care nu pot să vi le spun.”

De fapt, cu asta a spus foarte multe! 🙂

5 păreri la “Ponta a fost sunat de americani pentru a renunţa la preşedinţie

  1. remy71

    Bravo BRAVO BRAVOOO. In sfarsit te-ai trezit. Daca o ti tot asa ai numai stima de la mine. Asta spuneam si eu cu cateva articole mai in urma :sa nu mai mergem la vot ca mergem degeaba. Marea loja din romania a salutat deja venirea lui iohanis la presedentie.Asta ce inseamna ca s-a tinut cont de votul tau?
    Pana la proba contrarie toata stima.

  2. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  3. Pingback: De când România a devenit colonie SUA/UE,adică de vreo 10 ani,în România nu mai au loc de alegeri libere,ci doar numiri de guvernatori,comunicate telefonic de la Washington sau de la Ambasada SUA la Bucuresti. | Lupul Dacic

  4. Carianopol

    Romania NU POATE FI colonia SUA-UE! Nu doar ca Romania face parte din UE, deci cum naiba sa fii „colonia” structurii careia ii apartii, dar tehnic vorbind, NU POTI FI SLUGA LA DOI STAPANI! O stia instinctiv si Kioru cand s-a hotarat sa suga doar la un licurici. Romania este deci, nici macar colonia, ci OTREAPA SUA! Iar UE este ea insesi sub cizma americana. Odata cu iesirea lacheilor englezi din UE, SUA pierd un pion important in controlul asupra Europei, iar daca UE scapa de SUA, are si Romania o sansa. Asta daca SUA nu vor reusi sa treaca la planul B, adica dezmembrarea Europei.

  5. Dan Tănăsescu Post author

    E simplu: UE este colonie SUA, iar România este colonie UE, deci România este şi colonie SUA! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge