Lucian Mândruţă în genunchi în faţa lui Năstase

By | 23 noiembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Cred că toată lumea îl ştie pe Lucian Mândruţă, cel mai aprig şi „de dreapta” jurnalist şi influencer de pe Facebook, care a scandalizat opinia publică cu remarcile sale naziste la adresa „neisprăviţilor şi leneşilor” care l-au votat pe Ponta. Sunteţi deja familiari cu înverşunarea sa faţă de „asistaţii social”, pe care statul „comunist” îi întreţine şi îi trage după el, cu banii oamenilor harnici, muncitori şi inteligenţi, aşa ca domnul Mândruţă.

După ce Victor Ciutacu a publicat pe blogul său un clip video în care Lucian Mândruţă, îngenunchiat în faţa lui Adrian Năstase, îl ruga pe acesta să-l facă „cavaler de Cornu” şi îi promitea că nu o să mai spună nimic rău despre PSD, am aflat şi eu cum oamenii harnici şi întreprinzători fac bani din muncă cinstită. Marele om de dreapta, se milogea în faţa celui mai mare „comunist” şi cap al „mafiei PSD”, pentru o bucăţică de pâine cinstită şi capitalistă, aruncată de cel mai rău, „corupt, hoţ, securist şi turnător”, adică Dan Voiculescu.

Fragmentul face parte dintr-o ediţie a emisiunii „Pâine şi circ”, pe care domnul Mândruţă o realiza la Antena 1, unul din posturile prin care Voiculescu şi echipa sa de „lingăi în frunte cu Mihai Gâdea”, „spală creierele românilor”.

O părere la “Lucian Mândruţă în genunchi în faţa lui Năstase

  1. red

    astia sint taranii parveniti si asta le este caracterul. nimic nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge