Cămătarii au primit liber la executări silite

By | 25 noiembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Dacă mai aveaţi îndoieli că Statul nicidecum nu reprezintă interesele românilor, ci este slujitorul fidel al băncilor şi multinaţionalelor străine, aveţi acum o nouă dovadă. Parlamentul a adoptat o lege care permite băncilor să îi execute silit pe cei cu restanţe la credite, fără aprobarea instanţei, adică cumva, cam ca pe vremea lui Al Capone.

Parlamentul a aprobat, în luna octombrie, câteva modificări ale Codului de procedură civilă, una dintre acestea dându-le dreptul executorilor judecătoreşti să înceapă executarea silită la cererea creditorilor fără să mai fie necesară aprobarea Tribunalului. Astfel, românii care nu-și mai pot plăti ratele la bănci au ajuns să poată fie executați rapid, fără implicarea instanței.

Dar credeţi cumva că Parlamentul s-a grăbit să adopte acestă lege, la cererea celor pe care îi reprezintă, aducă alegătorii?! Nici vorbă!

Legea a fost modificată după ce băncile au reclamat faptul că procedurile de executare silită durează prea mult timp, uneori chiar și doi-trei ani, iar judecătorii s-au declarat nemulțumiți de faptul că sunt aglomerați cu prea multe dosare de executare silită, se arată într-o interpelare pe acest subiect a deputatului de Alba, Cornel-George Comșa.

Sursa: Money.ro

Oare acesta este singurul caz când statul român slugăreşte băncile şi afacerile străine?! Vezi să nu! În ultimii ani s-au adoptat o grămadă de legi, noi sau au fost modificate altele mai vechi, pentru a statisface cererile băncilor, „investitorilor străini”, asociaţiilor patronale ale firmelor străine, „recomandările” FMI şi UE etc. A fost modificat Codul Muncii pentru a transforma salariaţii în sclavi, a fost modificată Legea Pensiilor pentru a adânci şi mai mult mizeria şi lipsurile pensionarilor, a fost modificată Legea Minelor, pentru ca investitorii străini să poată expropria mai uşor românii de pe terenurile bogate în resurse naturale. Tot la cererea băncilor a fost amânată modificarea Codului Civil, pentru a permite celor cu credite să reclame în instanţă comisioanele abuzive impuse de bănci, motivând că asta ar afecta stabilitatea sistemului financiar din România.

Aşadar, pentru ce i-am ales pe cei pe care i-am ales? Ca să ne trădeze şi să îi ajute pe străini să ne jefuiască mai bine?!

3 păreri la “Cămătarii au primit liber la executări silite

  1. anonim

    Am auzit un nene pe la televizor spunand ca trebuie schimbat imnul Romaniei…
    Umila mea parere este ca „inca” nu trebuie schimbat….
    S’auzim de bine Doamne ajuta !!!

  2. Pingback: Cămătarii au primit liber la executări silite | Lupul Dacic

  3. Pingback: Interesele euro-atlantice, reprezentate de SUA si imperiul european in formare. | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge