Erdogan zice că femeile nu pot fi egale cu bărbaţii

By | 17 decembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Recep Tayyip Erdogan a declarat luni că femeile nu pot fi în mod natural egale cu bărbaţii. Preşedintele Turciei a criticat vehement feministele, acuzându-le că se opun maternităţii. „Religia noastră a definit un loc pentru femei: maternitatea”, a afirmat Erdogan, vorbind în faţa unui auditoriu format în mare parte de femei.

„Unele persoane pot înţelege asta, unele nu. Nu poţi explica asta feministelor pentru că ele nu acceptă ideea de maternitate”, a mai spus preşedintele conservator. Erdogan a afirmat că bărbaţii şi femeile nu pot fi trataţi egal „pentru că acest lucru este împotriva naturii umane”.

„Caracterul lor, obiceiurile lor şi fizicul lor sunt diferite, nu poţi pune pe picior de egalitate o femeie care îşi alăptează copilul şi un bărbat”, a insistat Erdogan. „Nu poţi cere unei femei să facă toate tipurile de muncă pe care le face un bărbat, cum a fost cazul în regimurile comuniste. Nu le poţi cere să iasă şi să muncească pământul, este împotriva naturii lor delicate”, mai spune Erdogan.

Sursa: Ziua News

Auzi la el! Cum şi-a permis să spună că bărbaţii nu au voie să alăpteze şi femeile nu trebuie să muncească pământul??? 😆

O părere la “Erdogan zice că femeile nu pot fi egale cu bărbaţii

  1. anonim

    …Din multe puncte de vedere femeile sunt superioare barbatilor precum si invers. Dar in cuplu sunt „de invidiat”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge