Klaus Iohannis pentru noi este doar Băsescu doi

By | 20 decembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Adesea Guvernul este în situaţia de a adopta poziţii care nu coincid cu punctele de vedere ale marii majorităţi a populaţiei. Aici vine întrebarea, atunci pentru cine guvernaţi? Pentru ziua de mâine a României în primul rând, pentru că suntem în tranziţie.

Asta spunea Traian Băsescu în luna iunie 1999 la emisiunea Marius Tucă Show, la care mai erau invitaţi Adrian Năstase, sociologul Vasile Dâncu şi jurnalistul Ralu Filip. Discuţia era legată, fireşte, de reformă, privatizări şi de modul în care sunt acestea receptate de opinia publică.

Iată ce declară şi Klaus Werner Iohannis în luna decembrie 2014 la şedinţa femeilor liberale:

Altă politică trebuie făcută de altfel de partide. Asta nu înseamnă că trebuie să facem numai ce ne cer oamenii concret. Alegătorul nu vine cu viziune, cu viziune vine politicianul.

Nu vi se pare că aceşti doi oameni simt la fel, gândesc la fel şi iubesc la fel, exact ca în celebrul hit al Lidiei Buble?! Poporul înapoiat, leneş, beţiv , prost şi asistat contează doar la alegeri, când „îşi vinde votul pe un kil de ulei, o pungă de făină şi o găleată de plastic” cu siglă, după care trebuie să stea cuminte în banca lui, în timp ce creierele luminate dinspre Vest, hotărăsc singure ce e bine şi ce e rău pentru ţară.

4 păreri la “Klaus Iohannis pentru noi este doar Băsescu doi

  1. anonim

    Foarte adevarat… ma doare stomacul cand il vad pe acest individ …or sa vada romanii care l-au votat, sper sa simta cat mai devreme pe pielea lor.
    Doamne ajuta !!!

  2. red

    adica politicienii au viziuni? 🙂 romanii au vrut un prost si un prost au. vor vedea ce inseamna sa fi iresponsabil si nating.

  3. red

    mekel a spus acelasi lucru insa nu-ti pot posta linkul. gasesti pe ytube: ihr das volk habt nichts zu sagen.

  4. Alex

    Ok. Si era mai ok daca iesea Pontelu? Adica din nou am fost pusi in situatia de a alege raul cel mai mic….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge