Cine sunt adevăraţii terorişti?

By | 9 ianuarie, 2015
Distribuie prietenilor!

Ieri nu prea m-am uitat la televizor ca să văd relatările despre „tragedia de la Paris”, dar am văzut noaptea târziu Ştirile Pro TV în reluare.

Andreea Esca, cu ochii cât cepele, de parcă avea un par înfipt în cur, anunţa că Franţa este sub teroare. De la Paris transmitea „live” Cătălin Radu Tănase.

Transfigurat, cu faţa schimonosită şi vocea gâtuită, se scremea să pară îngrozit şi emoţionat, ca şi când evenimentele s-ar fi petrecut în acel moment.

„Franţa nu va mai fi niciodată la fel.” (Aşa se spunea şi despre SUA şi despre „planetă” pe 11 septembrie 2001, dacă vă mai amintiţi) „Oamenii sunt îngroziţi, pentru că ştiu că şi lor li se poate oricând întâmpla asta.” „Dacă până mai ieri credeam că războiul este undeva departe în Orientul Mijlociu, acum realizăm că războiul a ajuns şi în Europa!”

Ascultând toate acestea, mă întrebam cine sunt adevăraţii terorişti: ăia despre care ni se spune că sunt terorişti, sau ăştia de pe la televiziuni, care se căznesc din răsputeri să înfricoşeze publicul?

Cine încearcă cel mai mult să îngrozească şi să terorizeze populaţia: islamiştii fanatici, sau televiziunile occidentale „libere” şi „democrate”?

3 păreri la “Cine sunt adevăraţii terorişti?

  1. dt

    Asa este din pacate.Asasinii viitorului nooastru si al copiilor nostri,sunt soldatii Distrugatorului si fac tot ce le sta in putinta sa-l faca pe om confuz,infricosat si sclav celui carora respectivii soldati se inchina.Triste vremuri cand cei ce observa acest fapt sunt din ce in ce mai putini.

  2. Pingback: Noutăți 2015 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge