Pactul de Apărare ne dă gaură în buzunare

By | 12 ianuarie, 2015
Distribuie prietenilor!

Să nu credeţi cumva că „tragedia de la Paris” a fost aşa, degeaba! Nu, acei bravi jurnalişti nu s-au sacrificat în zadar, doar pentru crezul lor în libertatea de exprimare fără limite. Jertfa lor a început să dea roade, deşi a trecut mai puţin de o săptămână de când au trecut în nefiinţă.

De câştigat va câştiga NATO, SUA, UE, corporaţiile care fabrică armanent, bancherii care finanţează războaie, dar mai ales va avea de câştigat, planul Guvernării Mondiale.

Deja ştiţi că la noi în ţară se fac iar demersuri pentru a spori capacitatea SRI de a monitoriza şi controla vieţile private ale cetăţenilor, prin acea lege care dă voie serviciilor secrete să percheziţioneze informatic calculatoarele şi dispozitivele de comunicaţii cu acces la Internet. De asemenea vor să ne oblige să ne înregistrăm cu datele personale, atunci când cumpărăm o cartelă prepay, pentru a putea fi mai uşor identificaţi localizaţi şi monitorizaţi atunci când folosim telefonul mobil.

Dar asta e nimic, pe lângă marea victorie a preşedintelui Iohannis, aşa cum o numeşte presa băsistă şi care se numeşte Pactul de Apărare. Preşedintele nostru, care tace şi face, a venit probabil cu forţe proaspete şi profund iluminat, de la grandiosul marş de la Paris, unde a avut onoarea să ţină trena marilor lideri politici ai lumii, şi a început negocierile cu partidele, care, ce să vezi, sunt în unanimitate de acord cu Pactul de Apărare.

Dar oare despre ce este vorba în acest pact? Păi, el se referă la nevoile crescute în ceea ce priveşte cheltuielile de apărare a ţării. Vedeţi voi, nu e suficient să facem parte din NATO şi să fim parteneri strategici cu SUA, pentru a fi apăraţi, mai trebuie să şi plătim bani grei pentru asta! Cât?! Păi, cel puţin 2% din PIB în următorii 10 ani. Asta înseamnă cam 2,5 miliarde de euro pe an, deci 25 de miliarde de euro în 10 ani.

Unii mai cârcotaşi ar putea pune întrebarea, de unde vor fi plătiţi aceşti bani. Evident din taxele şi impozitele puse pe spinarea noastră sau din alte împrumuturi la bănci străine, pe care statul le va face în numele nostru. Dar poate cineva să mai zică ceva acum?! Nu poate, pentru că „toţi suntem Charlie” şi doar aţi văzut ce a păţit Charlie!

10 păreri la “Pactul de Apărare ne dă gaură în buzunare

  1. JE

    Franta impreuna cu tarile „dezvoltate”, sunt state comuniste conduse de bolsevici.
    http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-France.php

    Noi am avut o pauza in care bolsevicii incepusera sa se rareasca, dar dupa ce au dat lovitura de stat si au preluat puterea, incepem sa recuperam terenul si sa-i prindem pe „dezvoltati” din urma.

    Cat despre taxe si impozite, le plateste cine inca nu a auzit de Seychelles, Belize, British Virgin Islands, Delaware, Singapore, etc, si aia care iau cate o basca si un kil de ulei sau zahar si voteaza „cu cine trebuie”. Nu ai nici un motiv sa platesti taxe.

  2. Pingback: Noutăți 2015 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  3. Marius

    Nu trece nimeni în neființă. Se duce pe lumea cealaltă.

  4. sile

    Nu mai mintii ca un porc man. Ce sa intamplat la Paris nu are nici o legatura cu cei 2% din PIB pentru armata. Cand am intrat in NATO in 2004 ne-am angajat sa alocam pentru armata 2% din PIB, de atunci si pana acum nu ne-am respectat angajamentele fata de NATO, iar ce se intampla acum cu RUSSIA ar trebui sa ne dea de gandit, nu ce s-a intamplat in Franta. Cine crezi ca te apara pe tine(din NATO) daca armata romana este dotata doar cu AK-47. Ce face Romania cu 500 de tancuri vechi in fata a 22000 tancuri rusesti sau ce face Romania cu 12 avioane f-16(second-hand) in fata a 2000 de avoane rusesti.. tu ai creier in capul ala sau vorbesti doar asa ca sa te aflii in treaba. Romania are nevoie de technica militara noua ca sa se apare, iar asta costa ca doar nu iti da nimeni pe gratis chiar daca esti in NATO, sau dupa capul tau ar trebui sa renuntam de tot la armata, ca acum suntem in NATO si ne apara SUA. Singura gaura care exista nu este in buzunarul tau ci in capul tau.

  5. florin

    Dar ce parere aveti, de tepele acelea care se dau prin telefoane, alarme false, cu cartelele prepay. Nu sunt adept al manevrelor prin care se incearca sa se ajunga aici, dar nu credeti ca oarecum, ar fi utile?

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Cei care dau ţepe prin telefoane pot fi prinşi şi fără ca acele cartele să fie înregistrate cu datele personale.

  7. Camelia

    Dane, iti citesc mereu articolele si sunt super- bile albe; mai sunt si uni care nu au creierul dezvoltat

  8. Anonimul

    Salut Fratioare. Iti dau un mic sfat prietenesc. – NU te uita in gura lor / ma refer la cei care le plac sa fie si ei bagati in seama. / adica ei cunosc total si dau replici. / Dar am dedus ca au cultura f. putina. Dar daca ii ei la bani marunti / discuta pe anumite teme / 99,9/ 100 dintre ei / opozanti / au judecata cat o curca.. / Mie unul imi plac f.f. mult subiectele tale, sunt bine VENITE ptr. a constetiza pe viitor .la ce ne putem astepta. / Este f.f. bine sa fii in tema / la zi / cu Evenimentele de pe ** MAPAMOND **** Iti doresc multa * SANATATE * si mult succes in continuare. Cu respect ** un om oarecare ** Multa bafta *******

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge