Fost senator american cheamă la război global împotriva Islamului

By | 21 ianuarie, 2015
Distribuie prietenilor!

Fostului democrat și senator american Joe Lieberman i-au trebuit două pagini în Wall Street Journal pentru a face apel pentru un război global împotriva Islamului.

Lieberman scrie că „unitatea plină de inspiraţie care a umplut străzile Parisului duminică în apărarea libertății” trebuie să fie „transformată în unitatea puternică necesară în prezent pentru a învinge islamul radical înainte să fie ucişi şi mai mulți oameni și să ne răpească şi mai mult libertatea.”

Națiunile trebuie să exploateze indignarea produsă de atacurile teroriste pentru a declara oficial război, scrie Lieberman.

Statele Unite ale Americii, Franța și alte țări „, ar trebui să constituie și să conducă o alianță globală împotriva islamului radical. Această alianță trebuie să includă națiuni islamice de frunte – Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Egipt, pentru a numi doar câteva. – Pentru că musulmanii care nu împărtășesc opiniile extremiste ale teroriștilor constituie cel mai mare număr de victime”.

Sursa: Prison Planet

Mişto, aproape la fel de mişto şi mobilizator ca pe 11 septembrie 2001. Numai că, nea Lieberman ăsta, uită să spună că statele alea pe care le cheamă el la unitate în lupta globală împotriva „islamului radical”, în frunte cu Arabia Saudită, sunt tocmai alea care au participat din greu la finanţarea şi constituirea Statului Islamic, care cică acum ne ameninţă. Ţări ca Arabia Saudită sunt organizate după cel mai fundamentalist model islamic, acolo se aplică sharia, acolo se fac zilnic decapitări şi ucideri cu pietre şi nu de către terorişti, ci chiar de poliţie şi oameni aflaţi în slujba statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge