Europa este victima războiului dintre SUA şi Rusia

By | 5 februarie, 2015
Distribuie prietenilor!

Am calculat că Uniunea Europeană va pierde în jurul valorii de un trilion de euro din sancțiuni împotriva Rusiei, care i-au fost impuse de către americani. Aceasta este o sumă foarte mare. Europenii suportă deja pierderile. Există deja o scădere a vânzărilor de mărfuri în Rusia. Germania pierde aproximativ 200 de miliarde de euro.

Prietenii noștri cei mai înverşunaţi din statele baltice vor suferi cele mai multe pierderi. Prejudiciul Estoniei va fi mai mare decât întregul său PIB. Prejudiciul Letoniei va fi de aproximativ jumătate din PIB-ul său. Dar asta nu le opreşte.

Politicienii europeni merg împreună cu americanii fără să pună sub semnul întrebării ceea ce fac. Aceştia îşi fac rău singuri provocând nazism și război.

Am spus deja că Rusia și Ucraina sunt victime ale acestui război, care este întreținut de americani. Dar Europa este, de asemenea, o victimă pentru că războiul își propune să vizeze bunăstarea europeană și să destabilizeze Europa.

Americanii se așteaptă ca exodul european de capital și de creiere în America să continue. De aceea ei pun întreaga Europă pe foc. Este foarte ciudat faptul că liderii europeni merg alături de ei.

Serghei Glaziev, consilier al preşedintelui Vladimir Putin

2 păreri la “Europa este victima războiului dintre SUA şi Rusia

  1. Pingback: NATO se pregăteşte de răzbel cu Rusia | Lupul Dacic

  2. Pingback: De ce are nevoie America de un război major în Europa ? Dorința americanilor de a începe un război în Europa este pentru a-și salva economia | EXPUNERE.COM | Adevărul Despre România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge