Satanismul promovat în şcolile din SUA

By | 6 martie, 2015
Distribuie prietenilor!

În timp timp ce la noi ONG-urile secular-umaniste fac multă tevatură în mass-media pe tema predării religiei în şcoală, în Statele Unite se distribuie copiilor, în şcoli, cărţi care promovează aşa-zisa religie satanistă.

Membrii ONG-urilor care luptă împotriva religiei creştine ar vrea ca în România religia să fie studiată în şcoli doar pe baza unei cereri scrise din partea părinţilor copiilor. Aceste organizaţii sunt susţinute şi lăudate de Departamentul de Stat american, care consideră că cea mai mare problemă în calea libertăţii religioase în ţara noastră o constituie activitatea Bisericii Ortodoxe Române.

Şi dacă la noi în ţară americanii îşi maschează adevăratele intenţii sub pretextul promovării libertăţii religioase, la ei satanismul şi vrăjmăşia faţă de Hristos sunt promovate pe faţă şi inoculate copiilor de la vârste fragede.

Secta Templul Satanic a anunțat că va oferi materiale cu promovarea satanismului la elevii din Florida, în urma deciziei consiliului școlii care permite distribuirea de materiale religioase, anunţă rt.com. Printre materialele care sunt stabilite pentru a fi distribuite sunt scrieri cu privire la filosofia, practicarea satanismului şi principiile satanice ale Templului. De asemenea, secta le expune elevilor drepturile lor.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge