Dacă nu vinzi pământul străinilor UE îţi dă amendă

By | 29 martie, 2015
Distribuie prietenilor!

În trecut strămoşii noştri au apărat fiecare palmă de pământ a acestei ţări cu preţul sângelui şi al vieţii lor. Azi se pare că nu mai ai voie să-ţi aperi ţara şi nici nu mai poţi, pentru că ea este vândută, bucată cu bucată, conform legii.

Comisia Europeană a lansat procedura de infrigement împotriva Ungariei, Bulgariei, Lituaniei şi Slovaciei privind restricţiile impuse în aceste state pentru achiziţia terenurilor agricole de către cetăţeni sau companii străine. Cele patru state au la dispoziţie două luni pentru a răspunde notificărilor primite de la Bruxelles, scrie politics.hu.

Potrivit Comisiei Europene, mai multe prevederi din legile naţionale din aceste ţări pot fi considerate piedici în calea liberei circulaţii a capitalului în cadrul UE. Cele patru capitale trebuie să demonstreze acum că toate restricţiile privind proprietatea terenurilor agricole nu duce la discriminare împotriva investitorilor străini.

Sursa: Cotidianul

După cum vedeţi, în prezent este mult mai simplu să cucereşti o ţară, fără armată şi fără război. Mai întâi faci o aşa-zisă uniune de ţări, ca să poţi apoi să schimbi legislaţia în fiecare din ele, după cum îţi convine. După aceea, dacă rechinii capitalişti numiţi investitori străini sau multinaţionale vor să cumpere o ţară la bucată şi ţara respectivă se împotriveşte, asta se numeşte „discriminare” şi se sancţionează cu amendă.

O părere la “Dacă nu vinzi pământul străinilor UE îţi dă amendă

  1. Qu

    Da…se sanctioneaza cu amenda, cu embargouri…si in alte zone ale lumii cu bombe.
    Vor rezista doar cei uniti. Unde s-a creat dezbinare, s-a ales praful.
    Totul e gandit ca dezbinare…dupa vechiul proverb. Absolut tot de la sociali si democrati la stelisti si dinamovisti.
    La ultimele ‘alegeri’ imaginea de propaganda impusa a fost: romani de afara vs aia din tara si batrani vs tineri.
    Si asa…cele doua parti se lupta si gastiga de fapt arbitrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge