Efectele cuadraturilor dintre Uranus şi Pluto

By | 1 aprilie, 2015
Distribuie prietenilor!

Cuadratura este un aspect de 90 de grade între două planete, iar atunci când se produce, acest lucru creează conflicte – sau cum ne place să le spunem, oportunităţi pentru schimbare atât de necesare. Când „revoluționarul” Uranus face cuadratură cu „transformatorul” Pluto în semnele zodiacale Berbec și Capricorn, efectul principal este eliminarea vechilor moduri de gândire și de acţiune, ceea ce creează un mediu pentru transformare – și în cele din urmă o renaștere într-un nou mod de viață.

Uranus şi Pluto au făcut cuadraturi în seria din ultimii ani pe următoarele date:

  • 24 iunie 2012
  • 19 septembrie 2012
  • 20 mai 2013
  • 1 noiembrie 2013
  • 21 aprilie 2014
  • 15 decembrie 2014
  • 16 martie 2015

Au mai existat astfel de serii de cuadraturi?

Seria anterioară de cuadraturi între Uranus și Pluto a avut loc între 1932 și 1934, timp în care am văzut lumea confruntându-se cu evenimente generatoare de mari transformări – cum ar fi Marea Depresiune, invenția bombei atomice și venirea la putere a lui Adolf Hitler.

În 1966 și 1967, Uranus și Pluto s-au alăturat reciproc de trei ori – dar acestea au fost conjuncții, nu cuadraturi. Totuși, în timp ce s-au alăturat în anii ’60, Uranus și Pluto au stârnit revoluții culturale și sociale în întreaga lume, adăugând pasiune și forţă la mișcările de eliberare și schimbările sociale care au urmat.

Ce ne aduc cuadraturile din perioada actuală?

Ne aflăm la limita unor schimbări istorice. Primim deja o mostră de schimbări majore ce vor veni: falimente în domeniul bancar, imobiliar şi al asigurărilor, mișcarea Occupy, Tea Party, preocuparea pentru mediu și incertitudinea economică globală. Aceste lucruri anunţă începutul unei schimbări către o mare trezire a conștiinței. Va fi probabil mult haos pe drumul spre progres, dar va fi pentru binele suprem.

Unele instituții mari pot eșua, în timp ce alte mari interese corporatiste s-ar putea consolida sporindu-şi astfel puterea. Putem asista la revolte politice și revoluții sociale și religioase. S-ar putea, practic, marca un salt evolutiv pentru întreaga noastră specie în ceea ce privește progresele sociale și tehnologice. Fiţi pe fază, va fi interesant de urmărit!

Sursa

Ultima cuadratură perfectă din această serie a fost pe 16 martie. Din partea mea poate să se întâmple orice, numai război mondial şi guvernare globală să nu fie! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge