De ce se teme Oculta Globalistă de Ortodoxie

By | 11 aprilie, 2015
Distribuie prietenilor!

În ultimii ani şi mai ales de când a izbucnit conflictul din Ucraina, am observat o intensificare a atacurilor asupra Bisericii Ortodoxe Române şi a religiei creştin-ortodoxe. Reţele extinse şi bine organizate de postaci, care activează pe Internet, la secţiunea de comentarii a diverselor publicaţii online, pe reţelele de socializare sau pe la televiziuni, atacă zi şi noapte ortodoxia şi clerul ortodox.

Motivul este unul simplu. Ortodoxia este forţa spirituală care a fost cea mai eficientă în stoparea expansiunii imperiului globalist spre Est. Şi asta doar prin prezenţa ei, nu prin acţiuni concertate de propagandă şi de luptă împotriva Vestului satanic şi secular.

Când oligarhia bancară americană a instaurat comunismul în Rusia, iniţiatorii mişcării îşi imaginau un comunism de tipul celui din China, dar fără componenta naţionalistă, specifică Orientului, adică un fel de capitalism de stat, cu un popor format din muncitori-sclavi, care trudesc până la epuizare pentru Occident, care nu au nici un fel de drepturi şi sunt educaţi după metode ştiinţifice, bazate pe materialism dialectic şi ateism.

Numai că spiritul creştin ortodox, cu care sunt profund impregnate popoarele Europei de Est şi mai ales Rusia, au transformat treptat comunismul bolşevic, internaţionalist şi ateu, într-o formă de socialism cu puternice accente naţionaliste/tradiţionaliste în care, deşi nu era promovată explicit, religia ortodoxă era lăsată să se manifeste în mod natural. Iar Statul, în loc să fie o agentură a oligarhiei bancare apusene a început să construiască o economie şi o infrastructură în folosul naţiunii.

Multă lume nu ştie, dar la începuturile sale, comunismul sovietic era foarte apreciat şi lăudat în presa occidentală. În Rusia chiar se construiau de la zero oraşe industriale, după model american şi cu consiliere americană. Demonizarea Rusiei şi a blocului comunist a apărut mai târziu, după ce planul a eşuat şi partidele comuniste au fost curăţate de elementele alogene şi de bolşevici şi în ele au rămas în mare majoritate patrioţi, educaţi în spirit creştin.

Mai este un aspect important care pune beţe în roate conspiratorilor Noii Ordini Mondiale. Cultul creştin-ortodox, prin pacifismul şi puritatea lui, nu poate servi drept paravan pentru mişcări extremiste. La umbra catolicismului au apărut fascismul şi nazismul. Religia musulmană a fost folosită ca pretext pentru înfiinţarea şi finanţarea unor aşa-zise organizaţii teroriste islamice precum Al-Qaeda, ISIS, ISIL sau talibanii din Afghanistan. Cu ortodoxia însă nu prea a mers în ciuda încercării de demonizare a unor organizaţii cu caracter naţionalist şi animate de un profund spirit creştin-otrodox.

În condiţiile actuale Imperiul globalist anglo-american şi vasalii săi, se tem că Rusia, prin renaşterea ortodoxiei pe care aceasta a cunoscut-o în ultimii ani, ar putea să atragă de partea sa şi ţările din Estul Europei, care majoritatea sunt ortodoxe şi astfel să zădărnicească încă o dată planurile de extindere a cancerului globalist în întreaga Eurasie.

Prim urmare, religia creştin-ortodoxă este privită de globalişti ca fiind cea mai puternică armă ideologică a Rusiei şi de aceea orice manifestare a acestui cult în ţările aflate sub influenţa SUA, NATO şi UE este privită ca atitudine pro rusă, ca extremism şi nu ar fi de mirare ca în viitorul apropiat să fie scoasă în afara legii. Oricum, se fac ample eforturi de îndepărtare a românilor de credinţa strămoşească şi de tradiţii, atât prin demonizarea şi batjocorirea acestora, cât şi prin încercarea de a converti generaţiile mai tinere la valorile liberale, anglo-saxone, specifice Occidentului.

Vă urez un Paşte Fericit, cu linişte, armonie şi credinţă în Dumnezeu!

5 păreri la “De ce se teme Oculta Globalistă de Ortodoxie

  1. aaron

    Sa seperam cu voia Lui Dumnezeu popoarele ortodoxe nu se vor abate de la credinta stramoseasca si vestul secularizat si satanic va veni si el la credinta adevarata crestina si ortodoxa.HRISTOS A INVIAT !

  2. ISUS = Adevarul , Calea si Viata!

    Stimate Domnule Tanasescu,
    Pentru a intelege cu adevarat cele ce se intampla in lume, la nivel religio-economico-politic va recomand cu cea mai mare caldura sa urmariti serialul Total Onslaught ( 36 de episoade) prezentat de catre prof. Walther Veith. ( Link: ep. 1 https://www.youtube.com/watch?v=5gz7aotEfeQ). Desi informatiile sunt sustinute cu dovezi clare si incontestabile, las la aprecierea dumneavoastra prezentarile prof. Veith.
    Veti vedea cu ochii dumneavoastra ca este un razboi ideologic pe toate fronturile purtat cu cea mai crunta vrajmasie contra crestinismului, contra celor ce cred in Dumnezeul biblic , in Isus ca mantuitor al neamului omenesc. Aceasta batalie se desfasoara impotriva oricarei denominatiuni care are ca fundament credinta in Dumnezeul cel viu, in Isus Cristos!
    Pentru a fi la subiectul articolului: Marx si Engels NU AU INVENTAT ei comunismul, socialismul, umanismul, etc. Ei au fost doar marionetele de fatada ale unor grupari cu interese oculte.
    Sa va dea Dumnezeu intelepciune „Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor , impotriva domniilor , impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii cari sunt in locurile ceresti”- Efes. 6:12.

  3. ficior poprit

    AM TRAIT ani buni in AMERICA si,pot sa spun ca m am integrat destul de bine in societatea americana( prin casatorie).dac ar fi dupa mine,eu nici nu i as numi crestini ..dupa cum ei tot flutura stindardul..ei sunt protestanti
    —dupa cum i am spus unui pastor:” ce se trage din catolici,business se numeste”…LOL iar asa zisele lor biserici ( de toate morfologiile si formele construibile);LOJE -caci asta sunt!
    —-sa nu uitam ca protestantismul,catolicismul …sunt religii falice,agresive,spre acaparare..iar cel mai bine spre a „studia” acesti lupi in blana de oaie este la ei acasa –AMERICA
    —-anglo-iudeo-masonii,nu sunt fraieri: lojele astea au rol in „modelarea ” noilor veniti (creuzet-melting pot)…vorba unui prieten „pocait” (vis a vis de intrajutorarea lor):–ati da cu o mana ,ati ia cu cinci”..alt tip de inlantuire jidoveasca de fapt
    —-PUTIN a avut dreptate cand a afirmat ca cei din UCRAINA sunt agentii americanilor( ca si la noi)
    —–ortodoxia si tarile estului( cu budismul si hinduismul lor) sunt eminamente non acaparatoare,colonizatoare…acu intelegeti,vedeti in alta lumina alegoria mioritei? pe care multi au sarit de cur in sus sa o critice(protestantii sunt prin excelenta cei mai JUDGEMENTAL si…intriganti)..
    —–ptr mine protestantismul este scoala perfidiei(din pacate n a m avut ocazia sa stau de vb cu nici un iezuit)
    ——mai vreti observatii de la fata locului? ca mai am….lol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge