Păzea, că vin americanii!

By | 19 aprilie, 2015
Distribuie prietenilor!

Militarii americani care au invadat şi ocupat Irakul se pare că au o grijă deosebită faţă de civili şi le respectă atât drepturile cât şi proprietatea. Un grup de astfel de militari prind nişte civili irakieni care au furat nişte lemne. Drept pedeapsă, sau mai degrabă ca să se distreze, americanii trag cu pistoalele în maşina localnicului, după care o distrug cu tancul.

Irakianul a declarat ulterior că este taximetrist şi acea maşină era singura sa sursă de venit prin care îşi câştiga traiul.

Români, având în vedere că Parlamentul a abrogat legea care limita numărul de militari americani, care pot staţiona pe teritoriul României, la 3000, aveţi grijă, mare grijă, că vin americanii!!! Mai ales românii de la Deveselu şi Mihail Kogălniceanu!

PS: Poate se înfiinţează nişte baze militare americane şi prin pădurile din Ardeal, că acolo e mult de lucru în domeniul industriei lemnului! 😆

O părere la “Păzea, că vin americanii!

  1. Qu

    Atrocitati comit peste tot, dar massmedia fiind a lor, nu se spune pe nicaieri.
    Exemplu:
    http://www.infowars.com/at-least-54-colombian-girls-sexually-abused-by-immune-us-military-report/

    Si tot ca exemple, dar istoric vorbiind:
    – No Gun Ri, Korea
    – My Lai, Vietnam
    – Abu Ghraib, Iraq
    – Haditha, Iraq
    – Azizabad airstrike, Afghanistan

    Problema si mai grava din ziua de azi este ca contractorii militari privati chiar fac ce vor si nu-i mai trage nimeni la raspundere, spre deosebire de trupele standard, unde se mai descopera cate ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge