Bişniţarii cu medicamente

By | 8 mai, 2015
Distribuie prietenilor!

Faceţi următorul experiment! Mergeţi la doctor chiar dacă nu sunteţi bolnavi! Spuneţi că vă doare ceva, spatele, capul etc. Veţi vedea că imediat veţi fi trimişi la analize şi vi se va prescrie o sacoşă de medicamente. După care veţi fi programaţi din nou, peste câteva săptămâni şi atunci veţi fi trimişi din nou la analize şi vi se vor prescrie alte medicamente şi tot aşa! Ştiţi de ce se întâmplă asta?! Pentru că doctorii nu sunt acolo ca să vă vindece, ei sunt de fapt nişte comercianţi de medicamente, analize şi tratamente!

3 păreri la “Bişniţarii cu medicamente

  1. Qu

    Exact.
    Mai ales cu pseudo-analizele din ziua de azi.
    Esti sanatos ?…. nu-i problema…se rezolva. Iti dam niste medicamente. Fiecare in parte, la un lucru teoretic semi-carpit, face rau la 5 altele. Ca si cu florur si dintii. Va dam dinti albi si va facem praf creierul, ficatul, rinichii si inca unele componente mai putin semnificative. Ca explicatii sa mai dam ? Un pesticid nu poate fi bun pentru sanatate oricum ai intoarce-o.
    Cu vaccinarea e si mai si…acolo exista si alte scopuri, dar nu cred ca e bine de atins subiectul. La baza totusi sta tot o mare schema de marketing.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Fluorul nu are niciun efect asupra smalţului dinţilor. Este doar un deşeu toxic de care industriaşii nu ştiau cum să scape.

  3. Qu

    Am spus doar ‘albi’, nu ca ar avea efectiv vreun efect benefic. Albi ii faci si cu acid, si cu alcool etilic …sau cu pila, dar asta nu inseamna ca si trebuie aplicat in practica sau ca exista vreun beneficiu.
    Colgate-ul il folosesc cu mare succes…la spalat WC-ul. La fel cum folosesc si coca cola la curatat rugina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge