Controlul omenirii prin manipularea realităţii consensuale

By | 31 mai, 2015
Distribuie prietenilor!

Un celebru om de ştiinţă, profesorul Ellison, a făcut o experienţă şi o demonstraţie foarte simple. În timp ce prezenta o conferinţă în faţa a zeci de oameni, a pus în funcţiune un dispozitiv, invizibil din sală, care a făcut ca o vază de pe masă să se ridice lent în aer şi apoi să se reaşeze lin. La sfârşitul prelegerii – care nu a fost întreruptă de nici o exclamaţie de uimire – a făcut un sondaj, întrebându-i pe participanţi dacă au observat ceva straniu în timpul conferinţei sale. Răspunsul a fost scris, iar el a constatat că mai mult de 90% dintre oamenii din sală nu au observat că vaza s-a ridicat în aer. Pur şi simplu nu au văzut acel fenomen! Cum este posibil?

Aproape toţi oamenii trăiesc o aşa-numită „realitate consensuală” şi nu adevărata realitate, pe care, de fapt, nici nu o pot percepe. Văd ceea ce au fost învăţaţi să vadă, simt ceea ce au fost învăţaţi să simtă. Există, aşadar, mari condiţionări şi limitări care sunt impuse oamenilor prin educaţie, societate, conjuncturi istorice. Ca şi cum percepem lumea prin ochelarii mentali care ne sunt puşi zi de zi.

Aceste lucruri sunt ştiute şi folosite de o mare organizaţie internaţională secretă, care acum îşi spune „discretă”, al cărei scop este dominarea întregii lumi.

Şi astfel, an de an, cu perseverenţă şi perfidie, folosind cele mai distructive sugestii, minciuni repetate, deformarea sistematică a adevărurilor, îndoctrinare, violenţă, crime odioase, magie, s-a ajuns la situaţia în care umanitatea se confruntă cu o profundă dramă existenţială.

Deşi există, această caracatiţă gigantică nu este văzută, simţită, auzită (decât prin ceea ce ea vrea să arate), dar cu toate acestea, majoritatea oamenilor îi sunt supuşi, fără să ştie.

Monica Goldenberg – „Maimuţa lui Dumnezeu”, fragment de articol din revista „Francmasoneria”

2 păreri la “Controlul omenirii prin manipularea realităţii consensuale

  1. Marius

    Foarte interesanta relatarea! Nu face decat sa confirme inca o data faptul ca cea mai mare parte din populatie doarme (prin neconstientizarea a ceea ce se intampla in fapt), astfel cum dintotdeauna au relatat misticii, filosofii, etc, oamenii care au incercat sa ridice valul minciunii globale…

  2. Qu

    Pe aceasta pseudo-realitate se bazeaza toate mijloacele de manipulare in masa, cu tembelizorul in frunte.
    Am pus de mult…unii nu ar observa nimic deosebit nici daca ar fi doi sori pe cer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge