Lucifer este zeul secret al societăţii seculare

By | 8 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Un istoric în vârstă de 37 de ani (astăzi are 49 ani, n.t.) din Montreal, David Livingstone a scris o carte uimitoare care pune civilizația modernă într-o lumină nouă și tulburătoare.

În cartea sa „The Dying God, The Hidden History of Western Civilization” (Dumnezeul muribund, Istoria ascunsă a civilizației occidentale), Livingstone prezintă cultura seculară modernă ca fiind într-adevăr produsul unei tradiții oculte care poate fi datată începând cu Babilonul antic şi continuând cu Platon, francmasonii, rozicrucienii, templierii și cabaliştii.

În esență, această tradiție l-a adoptat pe Lucifer ca simbol al rebeliunii omenirii faţă de Dumnezeu. A consacrat rațiunea umană, pofta și voința ca standard suprem de bunătate și adevăr.

De regulă, aceasta a definit libertatea în termeni de distrugere a ordinii morale și sociale. Libertatea înseamnă disipare nu înălțare și împuternicire.

Scopul adevărat al ocultului este de a împuternici elita. Livingstone, care nu este „religios”, explică:

Principiul de bază al majorității religiilor este să te comporţi faţă de alţii aşa cum doreşti să fii tratat… un principiu al dreptății… [în schimb] ocultistul… este atras de vanitatea sa să caute un tip de cunoaștere care îl diferenţiază de alţii, susținând că aceasta este apanajul elitei. (222)

Livingstone arată cum această dogmă ocultă a fost adoptată în secret de către elitele cheie de-a lungul istoriei și a fost în spatele revoluţiilor engleză (1649), americană (1776), franceză (1789) și rusă (1917), dintre care trei au implicat regicidul.

Lucifer este „aducătorul luminii.” Ocultismul a inspirat așa-numitul Iluminism, care a definit cultura modernă. Francis Bacon a fost un rozicrucian. Diderot, Rousseau, Voltaire și Newton erau francmasoni. Cincizeci dintre cei 56 de semnatari ai Declarației de Independență a SUA si majoritatea președinților SUA au fost masoni. La fel au fost Stalin, Roosevelt și Churchill. Planul orașului Washington a fost proiectat de un mason în formă de pentagramă, simbolul lui Lucifer.

Revoluția științifică este, de asemenea, înrădăcinată în ocult ca magie, adică manipularea naturii.

Semnificația cărții lucide şi bine documentate a lui Livingstone este enormă. Un segment dominant al liderilor noștri îl slujesc în secret pe Lucifer; influența lor sinistră și coruptă este evidentă peste tot.

Secularismul este o religie la fel de mult ca şi creștinismul. „Separarea bisericii de stat” este o stratagemă pentru a-l consacra pe Lucifer ca dumnezeul lumii moderne. Scopul secularismului masonic este de a distruge religiile autentice, cum ar fi creștinismul și islamul.

Oamenii seculari pot fi morali atunci când îşi urmează conștiința, care este vocea lui Dumnezeu. Dar este mult mai probabil să se abată în cazul în care nu cred că binele este parte a unei ordini morale adevărate.

Raţiunea despărţită de o moralitate absolută (Dumnezeu) poate fi folosită pentru a justifica orice, inclusiv haosul și tirania. Scopul noii ordini mondiale este de a abate omenirea de la planul lui Dumnezeu și de a ne face sclavii unei elite satanice vicioase.

Citiți ce a scris Svali, un dezertor Illuminati despre aceştia, un grup super bogat de luciferieni care plănuiesc un stat polițienesc mondial:

Illuminati este un grup care practică o formă de credință cunoscută sub numele de „Iluminare”. Este luciferică și ei îşi învață discipolii că rădăcinile lor se trag de la vechile religii ale misterelor din Babilon, Egipt și druidismul celtic. Ei au preluat ceea ce consideră că este „ce e mai bun” din fiecare, practicile fundamentale și le-au alăturat împreună într-o disciplină ocultă puternică. Multe grupuri, la nivel local, venerează zeități antice, cum ar fi „El”, „Baal” și „Ashtarte”, precum și „Isis și Osiris” și „Set”… eu știu că acești oameni învață și practică răul.

Istoricii sunt plătiți pentru a suprima acest adevăr. Cartea „The Dying God”, a lui David Livingstone, îl dezvăluie. Într-o lume dreaptă, acest istoric strălucit ar fi celebrat. În schimb, el îşi câștigă existenţa construind mobilă.

Sursa: Henry Makow

O părere la “Lucifer este zeul secret al societăţii seculare

  1. Qu

    Problema este un pic mai complexa: se distrug atat statele ca si entitati independente, apoi partidele contra-sistem din statele asimilate si la urma marile religii. Bineinteles, tactica de a dezbina si a cuceri de acum mii de ani. Aceasta tactica este aplicabila si religiilor. Se vrea o segmentare suficienta pentru a se acapara cumva toate sub aceasi umbrela de control care, studiind simbolistica actuala, este cea Luciferianta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge