Țiriac deschide 200 de benzinării în România

By | 20 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Ion Țiriac și-a vândut acțiunile băncii UniCredit grupului bancar italian. El deținea 45% din acțiuni.

În urma tranzacției, Ion Țiriac vrea să înființeze o rețea de două sute de benzinării cu prețuri de discount. Prin compania Ţiriac Energy, Țiriac Holdings va intra în următorii trei ani în competiţie directă cu marii retaileri de benzină şi motorină prin construirea unei reţele de staţii de benzinării cu preţuri reduse.

„Avem în derulare un proiect-pilot de şapte staţii, din care şase sunt operaţionale încă de anul trecut din decembrie. Targetul de volum va veni abia în 2017 deoarece anul viitor vom construi. Noi vrem să construim în 2016 cel puţin 50 de staţii, iar în trei ani vrem să ajungem la 200 de staţii de alimentare la nivel naţional. Vizăm şi extinderea la nivel european”, a spus Remus Hîrceagă, directorul general al Ţiriac Energy, potrivit zf.ro.

Sursa: DCNews

Parcă văd că şi benzinăriile ieftine ale lui Ţiriac vor avea aceeaşi soartă ca reţeaua de magazine Mic.ro ale lui Dinu Patriciu! Apropo, Ţiriac când merge în vizită pe la DNA? 😀

O părere la “Țiriac deschide 200 de benzinării în România

  1. Qu

    Nu s-a luat nimeni de el si-l mananca undeva ?

    Chiar exemplul cu mic.ro-urile vroiam sa-l dau.

    Sunt de fapt doua variante aici: sa fie o schema tactica de afacere profitabila pe termen foarte scurt…sau …mai putin problabil…sa nu fie constient ca daca se ia de ‘marii afacerii’ si-o fura, cum s-a intamplat cu toti de pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge