Monarhia este forma naturală de organizare a unei naţiuni

By | 24 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Un lucru pe care lumea nu îl înţelege şi cred că nu îl va înţelege prea curând, este acela că singura formă de organizare statală naturală, stabilă şi eficientă este Monarhia. Republica este o formă de organizare artificială creată de Masonerie, cu scopul de a instaura o nouă ordine mondială. Republica este o formă de haos controlat, în care partidele sunt nişte găşti penibile formate din măscărici şi lichele, controlate din umbră de către cămătarii internaţionali.

Toată lumea crede că pe vremea comunismului aveam o „republică socialistă”, dar asta era doar ceva formal. De fapt am avut o monarhie constituţională, cu Nicolae Ceauşescu pe post de rege/domnitor. Asta a dus la înflorirea, stabilitatea şi dezvoltarea României din acea perioadă.

Acum poate unii vor întreba, de ce a căzut totuşi regimul Ceauşescu, dacă de facto era o monarhie. Asta s-a întâmplat pentru că României, în perioada comunistă, i-a lipsit celălalt stâlp de bază, fără de care o naţiune nu poate exista: Biserica şi religia. Tot ce a fost construit în ţara noastră a fost bazat pe ateism şi pe puterea seculară a statului. Şi tot ce nu este clădit pe credinţa în Dumnezeu nu poate să dureze.

2 păreri la “Monarhia este forma naturală de organizare a unei naţiuni

  1. Qu

    Daca nu exista echilibru, sistemul nu va functiona, la oricare din extreme ar fi…inclusiv la aia religioasa.

  2. Sergiu

    Monarhia? Imi scapa ceva? Poate faptul ca s-a incercat asa ceva? Sau faptul ca reprezinta un sistem de predare a puterii in baza unui accident numit nastere, indiferent de calitatile ulterioare ale urmasilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge