Dovada că „islamiştii” din Statul Islamic nu sunt islamişti

By | 26 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Deja cred că lumea a început să se convingă de faptul că aşa-numitele grupări teroriste islamice gen ISIS sau Statul Islamic sunt nişte armate de mercenari şi criminali psihopaţi, organizate de CIA/Mossad şi finanţate la greu de SUA, Israel şi Arabia Saudită. Acei criminali care comit atrocităţi în numele Islamului nu au nicio legătură cu vreo religie, credinţă sau crez politic, ci sunt doar nişte unelte oarbe, care servesc scopurilor geopolitice ale celor care se află în spatele lor.

Dovadă că aşa este, sau cel puţin că membrii aşa-numitului Stat Islamic nu au nicio legătură cu religia musulmană, este seria de atentate comise chiar azi.

Atentat sângeros in Kuweit în a doua vinere a Ramadanului. Cel puțin 13 persoane au murit și 25 au fost rănite în urma unui atentat revedincat de gruparea Statul Islamic, comis in moscheea Al-Imam al Sadeq.

Ținta a fost o moschee șiită. Gruparea teroristă precizează într-un comunicat că atentatul sinucigaș a fost comis de Abu Suleiman al Muwaled, care a lovit un ”templu al apostaților”.

Atacul a fost comis în timpul marii rugăciuni de vineri, când în moschee se aflau circa 2.000 de oameni.

Sursa: Cotidianul

Păi cum e posibil să fii islamist, dar nu unul de rând, ci fundamentalist şi să comiţi crime chiar de Ramadan, ba mai mult, atentatul să aibă loc la o moschee în timp ce mii de credincioşi se roagă??? Cine poate fi atât de naiv încât să creadă că aceşti „islamişti” sunt motivaţi în acţiunile lor de credinţa în Allah?

8 păreri la “Dovada că „islamiştii” din Statul Islamic nu sunt islamişti

  1. Petru

    Tind sa cred ca ai o parte de adevar in ceea ce spui. Dar ma indoiesc putin de interventia americanilor sau altor ‘departamente’ precum CIA. Or fi in joc interese politice, dar nu poti sa te implici in astfel de atentate si sa iei parte la uciderea unui numar major de oameni. Totusi, iti risti imaginea ca tara, si asta e un lucru foarte important in urma caruia se pot intoarce multi impotriva ta.

  2. apartment ninja

    –cu cat mai multa informatie adun,cu atat devin mai convins ca tara aia nu mai are nici un viitor..SUA
    -pare f, greu de crezut dar,…
    ==poate mai degraba are viitor ROMANIA,tinand cont de „ceasornicul biologic”….explicam cuiva,chiar datorita faptului ca „biet roman saracul,indarat tot da ca racul”,va veni o vreme..DA,ce te faci ,ca trebuiesc „topiti”intai iudeo-satanistii aia occidentali..
    —check ANDREW CARRINGTON HITCHCOCK please.

  3. Qu

    Scurt istoric:
    – in 1970 CIA s-a folosit de Fratia Musulmana din Egipt ca bariera anti-Sovietica si anti cateva tari arabe.
    La fel au suportat islamul Sarekat contra Sukarno in Indonesia iar in Pakistan pe Jamaat-e-Islami contra Zulfiqar Ali Bhutto.
    – in 1980 apare ideea cu Laden, si AlQ care in traducere inseamna ‘the database’ adica ‘baza de date’ iar Robin Cook a vorbit pe larg depsre asta. Chestia aia era initial o baza de date cu extremistii islamisti care puteau fi folositi de CIA.
    – dupa ’90 bineinteles ca a urmat apoi Irakul si suiti vs siiti, cu bonus pretextul armelor de distrugere in masa inexistente.
    – dupa 2010 grupul se redenumeste in ISIS, care are ca oameni de provenienta rebelii sirieni care culmea foloseau M4-uri si M16-uri. Se saturase lumea de Al-Q. Trebuia inventat ceva care sa sune mai periculos.

    SUA foloseste ISIS acum in 3 feluri:
    – sa-si atace inamicii din orientul mijlociu
    – sa aiba justificari de interventie p-acolo
    – sa aiba justificari pentru masurile de spionaj si legile dictatoriale de acasa

    RAzboiul contra terorii e doar pretext pentru a mentine supradimensionat un sistem militarizat.

  4. Ricochet

    Flacau, am ajuns aici din pura intamplare, de pe pagina unui bou care sa mandreste ca e antiUE.
    Matale il intreci cu mult.
    Cred ca trebuie sa te tratezi.
    Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir, decurgând fără halucinații și schimbări accentuate de personalitate. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei de neîncredere sau suspiciune față de ceilalți. Paranoia este denumirea dată unei stări de orgoliu exagerate, de gândire greșită, de interpretări false, fiind o boală psihiatrică încadrată în clasa psihozelor. Istoric, această caracterizare a fost folosită pentru a descrie orice formă de delir.

  5. Bunicul

    Of..Mai oameni buni mai..Povestea asta..si restul [Ukraina..Afganistan..etc]Nu are nimic de a face cu Religia…politica [in adevaratul ei sens] De multa vreme Nu SUA ..RUSIA ..sau mai stiu eu cine fac „legea” la nivel international..Oamenii de afaceri..Adevaratii jmecheri . se folosesc de tot felul de nenorociti..pentru a creea razboiae..dezastre..strict pentru a da prostimii ceva de lucruu si la care sa se gandeasca..Daca omul de rand devine prea inteligent..incepe sa gandeasca..si intelege ca de multa vreme omenirea este formata din SCLAVI..si o mana de „STAPANI”..Religia este un factor important in metodele lor de a ne tine la nivelul de sclavi..

  6. eu

    Hai, te rog frumos, nu-i mai apăra!
    Asta nu e nicio dovadă!
    Aceiaşi nenorociţi îşi aruncă bebeluşii din barcă atunci când bărcile devin prea grele. Şi ca să ajungă sigur în Europa ce fac? Îşi aruncă mai întâi copiii, apoi femeile!
    Ştii zicala cu ţiganul?
    Singurul ţigan care nu fură este cel căruia i s-a tăiat mâna!
    Aşa şi cu ăştia!
    Singurul musulman bun şi adevărat este cel care e mort.
    Îmi pare rău că-ţi spun asta, dar sunt cei mai mari NEoameni de pe pământ!
    Poate ne scapă bunul Dumnezeu de ei, că văd că noi nu suntem în stare să facem „curăţenie” preintre ei.

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Generalizezi bazându-te doar pe propaganda văzută la televizor şi pe Internet, dar nu cred că ai avut de-a face personal cu astfel de situaţii. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge