Europa atacată cu arma climaterică?

By | 4 iulie, 2015
Distribuie prietenilor!

Aţi obsevat cumva în ultimul timp că e ceva în neregulă cu vremea?! La unii e prea cald, la noi este nefiresc de rece şi umed pentru mijlocul verii.

Organizația Meteorologică Mondială (OMM) semnalează că valul de căldură care afectează o mare parte din Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu și este neobișnuit pentru că a apărut la începutul verii și afectează un teritoriu foarte mare, informează EFE preluată de b1TV.Particularitatea acestui val de căldură constă în faptul că a început foarte devreme, la sfârșitul lunii iunie, și afectează o mare parte din continent, inclusiv zone din Regatul Unit și Rusia. Canicula a început la sfârșitul lunii iunie în sud-vestul Peninsulei Iberice, unde în locuri ca Almeria s-au înregistrat 40,8 grade Celsius, un record pentru luna iunie. De atunci, s-au înregistrat temperaturi maxime de 36 de grade Celsius la Londra sau 40 de grade Celsius în Franța și Rusia.

Sursa: Cotidianul

Unele teorii ale conspiraţiei susţin că atacul cu arma climaterică, pus la cale cel mai probabil de bancherii oligarhi americani, are ca scop ca, prin secetă prelungită, să compromită culturile agricole ale Greciei şi astfel să afunde şi mai mult ţara în faliment. Prin efect de contagiune se urmăreşte astfel destabilizarea întregii Europe.

După cum observăm cel mai afectat de valul de căldură este sudul Europei, adică acea zonă unde statele sunt mai sărace, fiind folosite mai mult ca piaţă de desfacere pentru economiile mai dezvoltate din Nord şi economia este mai apropiată de stilul tradiţional, fiind bazată într-o măsură importantă pe agricultură.

12 păreri la “Europa atacată cu arma climaterică?

  1. error

    Pseudostiinta, paranoia si lipsesc palariile din staniol.
    De ce nu admiteti ca omul distruge planeta prin poluare? Schimbarile climaterice sunt consecinta directa a interventiei umane, care distrug natura si rezultatele sunt catastrofale.
    E mai usor sa credem in conspiratii decat sa ne scoatem capul din nisip si sa vedem realitatea: suntem o rasa distrugatoare.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Nu ştiu ce ai citit tu în acest articol, sau în ce limbă, dar aici nu a vorba de schimbări climaterice, ci de anomalii ale vremii produse artificial prin tehnologii care sunt deja cunoscute şi folosite ca armă geofizică. Citeşte cartea gen Amil Străinu, „Războiul geofizic” şi vei afla mai multe. 🙂

  3. Error

    Nene, acelea sunt aberatii si daca inca mai crezi in spiridusi, e grav.
    Referitor la articol, habar nu ai ce inseamna o schimbare climaterica, din moment ce nu iti dai seama ca a „da canicula undeva si aer rece altundeva” exact asta inseamna.
    Nu exista arme care modifica clima, cartea „razboiul geofizic” este mai plin de pseudo-stiinta ca Star Trek. Daca am ajuns sa credem in toti paranoicii care elucubreaza ineptii atunci recomand palariile cele mai de calitate din aluminiu.

  4. Qu

    Error…esti in mare eroare. Nu e vroba de conspiratii ci de dispozitive care exista si sunt folosite si de zeci de ani.
    Uite-te doar la HAARP. Cu ala se poate altera comportamentul vremii pe aproape tot globul.
    Chiar si romanii au rachete anti-grindina. Si asta e o metoda de alterare. Asa ca mai cerceteaza. Mai au si altele, dar nu face asta subiectul discutiei.

  5. Error

    @Qu, ma gandeam sa nu mai raspund, dar atata paranoia cat vad peste tot, ma face.
    Nene, aberezi mai mult ca jurnalistii de la Adevarul cu boca, HAARP este o arma cum este cea de la mine din garaj cu care va dau eu ploaie cand ma enervati. :))
    In afara de „cloud seeding” nu exista alta metoda de a „controla vremea”, daca se poate numi asa, pentru ca nu tot timpul are efect, iar efectul este la scara mica. Adica e bun la irigat campii, dar nu poti starni potop.
    Chemtrails este alta paranoia, iar HAARP e o jucarie in comparatie cu ce poate face o tornada F4.
    „Tunul in nori sau rachete pentru grindina” este o alta aberatie, care nu are efect, decat celor care cer bani pentru asta 🙂 Nu exista nici un studiu stiintific care sa demonstreze ca grindina poate fi combatuta.
    HAARP are o energie atat de mica in comparatie cu un uragan, incat probabil ca cel mai dragut efect este ca face spectacol pe cer.
    Nimeni nu vrea sau nu poate recunoaste ca singura cauza pentru probleme de clima suntem noi, oamenii.

    Sfatul meu este sa va puneti inapoi palariile din staniol, poate va citeste careva gandurile chiar acum 😛

  6. apartment ninja

    OMUL ,vorbeste despre ce stie.Cum ar putea sa vorbeasca despre ce nu stie?(lol..retoric)
    –daca asta stii tu,si doar atat …ce pot sa mai spun?
    –inseamna ca platesti „tribut” la o cantit . de informatie cam…subtirica..(sau ai un ego mare si te afli in treaba?)
    –@eruourr,..(sic)

  7. apartment ninja

    –@ errorr:–stii cate situri tinute la zi (de catre oameni destepti,cu pregatire superioara) sunt? numai in nord america?
    –de oameni (ingineri etc) carora le pasa de oraselul natal,prietenii ,padurea si familia lor?
    –CERCETEAZA!

  8. Error

    @apartment ninja
    Vezi ca te stropesc „chemtrails” deseara, sa nu cumva sa lipsesti de la eveniment.
    Si neaparat sa iti tii palaria de staniol pe cap.
    De fapt lasa, la ce nivel de intelect te prezinti si daca ar exista dispozitiv de citit ganduri, la tine si la Qu nu ar gasi nimic, e gol. :))
    Este foarte trist ca exista oameni ca voi, „believers”, desi sunteti buni asa creduli, umpleti buzunare papusarilor. Dansati in ritmul in care ei trag de sfori.
    Si mai trist este ca sunteti multi. Foarte multi.
    Si cel mai trist si scarbos este ca mai nou dati si in copii, acceptand indoctrinarea, ati votat pentru asta recent cu religia in scoli, sunteti periculosi pentru ca nu va vaccinati copiii si ii imbolnaviti si pe cei sanatosi.
    Trageti in jos societatea, sunteti impotriva progresului.

  9. apartment ninja

    @ error…cred ca ,diferenta dintre mine si tine este de o biblioteca!
    –PS:–iar la umblat,il bat si pe PANAIT ISTRATI la cur…

  10. Error

    O ai degeaba, ca Valcov picturile ce nu le intelege.
    Daca iti dai examenul pe fata crezi ca impresionezi pe cineva? Daca te crezi superior cuiva, crezi ca este asa, crezi ca devii automat „luminat”?
    Mergi si impresioneaza copii de gradinita, poate gasesti vreunul care te mai crede, desi ma indoiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge