Bancherul, muncitorul şi imigrantul

By | 23 septembrie, 2015
Distribuie prietenilor!

Un bancher, un muncitor şi un imigrant stăteau la o masă. Pe masă era o farfurie cu 20 de fursecuri. Bancherul ia 19 din cele 20 de fursecuri şi strigă la muncitor:

– Vezi că imigrantul vrea să îţi fure fursecul!!!

Cam aşa se întâmplă acum în Europa şi în mod asemănător în SUA. Muncitorii şi-au cam dat seama că bogătanii le-au furat şi mâncat aproape toate fursecurile şi că povestea cu capitalismul generator de bunăstare şi prosperitate pentru toată lumea este doar o iluzie întreţinută prin propagandă.

De aceea pentru a evita o revoltă generalizată a muncitorilor, bogătanii, mai exact deţinătorii de bănci şi corporaţii au pus la cale un plan diabolic de invadare a ţărilor cu imigranţi şi de convingere apoi a muncitorilor că de vină pentru faptul că ei trăiesc prost sunt imigranţii.

Se pare însă că nici acest plan nu mai este eficient, deoarece oligarhii europeni au fost nevoiţi să înlocuiască imigrantul est-european, care doar lua locurile de muncă ale băştinaşilor şi mai fura de prin buzunare pe la metrou, cu ceva mai radical, imigrantul musulman, care mai taie şi capete, violează minore şi instituie peste tot legea islamică.

6 păreri la “Bancherul, muncitorul şi imigrantul

  1. AL CHEMISTUL

    —countless articles that i’ve read…one major conclusion:—AMERICA!
    Teroristul numarul unu al planetei,Nimeni nu le mai vrea dolarul.!Lucrurile se vor inrautatii….
    –fabricile alea de armament ale lor tind sa produca la infinit…
    –morile de vant- manipulare -mass- media, etc vor rula la maxim…tiparnitza de bani va sufla’ fullspeed’ spre a finanta BLACK OPS…
    –singura contributie pe care o pot avea , ca roman-verde ,este de a descrie lucrurile pe care le am intalnit ,similaritatile intre masinatiile si satanismul politic (iudeo masonic si nicidecum crestin,..baptist ,penticostal, etc)..si copierea oamenilor ‘ simpli’ vestici…
    –poate ar trebui scrisa o carte ?in gen JAMES JOYCE ? curat -murdar? simtz enorm si vaz monstruos?
    –cartea ar trebui dedicata copiilor mei,spre ai face sa nu regrete un occident pervers de care s-a ales (se va alege cu siguranta)praful si pulberea atomica.

  2. AL CHEMISTUL

    –in sensul ca oamenii ,mai ales prima generatie de emigranti tind sa ‘copieze ‘ felul de a face lucruri…locale..crezand ca s cele mai bune, comparativ cu societatea de acasa (asimilarea se face de la superior la inferior)
    –rezultatele sunt …fascinant de studiat.
    –niciodata n am inteles cum ati poti schimba personalitatea cand sosesti la o varsta inaintata intr o tara asa-zis ‘avansata’?
    -presupun ca LIBIA si SIRIA erau niste tari avansate pana n urma cu ceva ani?..LOL…ca veneau rauri de muncitori sa lucreze p-acolo…

  3. Qu

    Da, AL-C, bineinteles ca unicul terorist mondial este vinovat, dar pana nu se va recunoaste asta la nivel suficient de mare incit sa auda toata lumea, mocirla asta generala nu va face decit sa se adinceasca.
    Qu´s last blog post ..DEX actualizat – boivaci

  4. Pingback: Bancherul, muncitorul şi imigrantul | Lupul Dacic

  5. AL CHEMISTUL

    -HELLO! DANE!
    –treci la bancul de lucru…pe unde umbli?(28/09/15…deja).

  6. Pingback: Pentru a evita o revoltă generalizată a muncitorilor, bogătanii, mai exact deţinătorii de bănci şi corporaţii au pus la cale un plan diabolic de invadare a ţărilor cu imigranţi.. | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge