Liberalii ne vor un popor de ipohondri şi bolnavi incurabili

By | 6 februarie, 2016
Distribuie prietenilor!

Prin interesul viu pe care îl manifestă faţă de afacerile în domeniul serviciilor medicale şi al construcţiilor, liberali dovedesc încă o dată, de parcă mai era nevoie, că sunt de fapt nişte PDL-işti reinventaţi.

Cristian Buşoi, candidatul PNL la Primăria Capitalei visează le cel mai mare spital de urgenţă din Estul Europei. Pentru că o Catedrală a Mântuirii Neamului, probabil, în opinia liberalilor ,nu ne-ar reprezenta ca popor, atunci ne-am putea mândri cu un Spital al Bolânzirii Neamului, ca să ştie toată Europa că suntem un popor de bolnavi.

Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, desemnat candidat al liberalilor pentru Primăria Capitalei, propune construirea unui spital de urgenţă în Bucureşti care să fie cel mai mare din estul Europei şi demararea unui program privind consolidarea clădirilor cu risc seismic.

„Bucureştiul nu are o infrastructură sanitară capabilă să facă faţă tuturor problemelor generate de o traumă colectivă. (…) Toate problemele generate de lipsa de investiţii suficiente într-un sistem de sănătate din Bucureşti au arătat că avem nevoie de o schimbare. Această schimbare înseamnă asumarea unui proiect major şi anume acela al construirii unui mare spital de urgenţă – cel mai mare din estul Europei, care nu doar să rezolve problemele specifice de acest fel, dar care să rezolve şi problemele de sănătate cu care se confruntă bucureştenii şi nu numai”, a spus Buşoi, într-o conferinţă de presă, citată de Agerpres.

Sursa: Bursa.ro

După care vine doamna Gorghiu cu un proiect de lege care vrea să oblige bolnavii de cancer să-şi plătească o parte din costul tratamentelor pentru cancer – foarte costisitoare pentru Stat şi aducătoare de mare profit multinaţionalelor (tratamente care de multe ori se încheie cu decesul pacientului) – în cazul în care aceştia nu au fost suficient de ipohondri şi nu au bântuit cabinetele şi policlinicile pentru analize (o altă mare afacere), atunci când erau sănătoşi.

Alina Gorghiu sare la buzunarul bolnavilor de cancer. Copreşedintele PNL a pregătit o lege prin care bolnavii cărora nu li s-a depistat boala într-un stadiu timpuriu vor fi obligaţi să plătească jumătate din toate costurile de diagnostic şi tratament.

Iar proiectul de lege nu se opreşte aici. Şefa liberalilor doreşte ca prevederea să se aplice tuturor bolnavilor din România, care nu fac nimic pentru a preveni apariţia bolilor, scrie Antena 3.

Sursa: informatiazilei.ro

Aici aş mai avea dă făcut o observaţie. Ce se întâmplă în cazul în care pacientul a fost la medic, dar acesta, din incompetenţă sau din cauza unor vicii de procedură, nu depistează boala la timp? Tot bolnavul plăteşte tratamentul?!

Şi cum se stabileşte prin lege ce înseamnă că „boala nu a fost depistată într-un stadiu timpuriu”?

Aşa se întâmplă atunci când lăcomia, absurdul şi trădarea de ţară îşi dau mâna! 🙁

6 păreri la “Liberalii ne vor un popor de ipohondri şi bolnavi incurabili

  1. anonim

    blonda buldogului ar fi buna intr-un bordel sa faca acolo legi!!!!

  2. drm

    ce sa facem daca romanul fara minte a vrut vest?! mioriticii nici dupa zeci de ani nu s-au invatat minte continuind sa ceara lucruri despre care nu au habar asa cum a fost si ultima prostie cu guvernul de tehnocrati. ce-o fi fost in mintea lor? ce credeau ca inseamna tehnocrat? credeau ca rolul tehnocratului este infintarea capitalismului de burlan ala pe care urma sa curga in sufrageria fiecaruia ce visa noaptea? prostia costa enorm si vad ca flotantii nu reusesc sa vada acest lucru izbitor si dureros totodata.

    Interviul intreg dupa care urmeaza doua extrase cu afirmatii f importante.
    Ethik oder Etat – Sind unsere Werte nur Börsenwerte?

    https://www.youtube.com/watch?v=yfJ-bNUmVPM

    Ernst Wolff erklärt den IWF in 5 Minuten

    https://www.youtube.com/watch?v=Zt7lONlgU-o&app=desktop

    Demokratie abschaffen, FED soll uns regieren!

    https://www.youtube.com/watch?v=9UJ52u4NGS8

    Romanii stiu ca nemtii sint destepti si corecti pt ca asa le spune propaganda si accepta aceasta prostie din traditionalul servilism fata de straini. Politicienii vestici sint mai rai decit marionetele din tara!
    Klaas Butenschön fragt Bundestagsabgeordnete: Was machen wir eigentlich in Syrien? | extra 3 | NDR

    https://www.youtube.com/watch?v=0vfAdFuR6uM&app=desktop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge