Confiscarea sediilor Antenelor nu a fost făcută pentru recuperarea prejudiciului

By | 25 februarie, 2016
Distribuie prietenilor!

Mulţi postaci băsişti de pe Internet s-au agitat zilele acestea, militând pentru evacuarea sediilor televiziunilor trustului Intact, confiscate de Stat prin sentinţă judecătorească. Argumentul lor forte este că trebuie recuperat prejudiciul de 60 de milioane de euro, care ar fi fost adus Statului, de către Dan Voiculescu în urma privatizării ICA din 2003.

În realitate, confiscarea sediilor Antenelor nu are nicio legătură cu recuperarea prejudiciului ci, aşa cum reiese din sentinţa judecătorească din dosarul „Telepatia”, este vorba de o pedeapsă suplimentară, care se adaugă la condamnarea de 10 ani executată în prezent de fostul patron al trustului.

Mircea Badea explică mai în detaliu despre ce e vorba în emisiunea lui.

2 păreri la “Confiscarea sediilor Antenelor nu a fost făcută pentru recuperarea prejudiciului

  1. anonim

    Ma intreb basescu dupa ce a falimentat Romania timp de 10 ani dece este liber si gureste pe la toate televiziunile? pana cand? cine-l protejaza in halul acesta?

  2. drm

    asa numitii basisti sintcei proveniti din familiile de tarani imputiti vinduti intereselor strainilor dupa cum am spus din inconstienta pt ca atit le este minte sau din interes pt ca ei se vind asa dupa cum s-au vindut si puterii de dupa 45. ce naste din jeguri laturi maninca. plaga romaniei sint taranii parveniti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge