În 2011 Băsescu îi propunea lui Berlusconi ca România să găzduiască imigranţi tunisieni

By | 22 martie, 2016
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu încearcă de ceva vreme, mai ales după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, să pozeze în mare naţionalist, patriot şi ortodox. În acest scop şi-a scos şi pe Internet haitele de postaci, care imediat ce observă că cineva îl critică pe fostul preşedinte îi sar imediat la beregată, etichetându-l pe respectivul comentator ca satanist, trădător, ecumenist, pro rus, islamist etc.

Pentru a-şi întări imaginea de patriot, de apărător al neamului şi al interesului naţional, Băsescu apare frecvent pe la televiziuni şi se declară categoric împotriva primirii refugiaţilor în România şi în UE, explicându-ne el cum stă treaba cu islamismul, musulmanii, teroriştii şi infiltrarea lor în Europa.

Numai că, şi de această dată ex-preşedintele marinar se contrazice pe el însuşi, deoarece, în urmă cu 5 ani, în plină criză, când se tăiau salarii, ajutoare sociale şi se mărea TVA, nu numai că nu era împotriva imigranţilor musulmani, dar îl şi ruga pe premierul italian de atunci, Silvio Berlusconi, să trimită în România 200 de imigranţi tunisieni!

Premierul italian Silvio Berlusconi a fost sunat de preşedintele României care s-a oferit ca ţara noastră să găzduiască 200 de imigranţi tunisieni, anunţă un comunicat al guvernului italian citat de presa din Italia.

„În timpul conversaţiei telefonice cordiale, preşedintele României, invocând sprijinul ţării sale faţă de Italia în criza provocată de afluxul masiv de imigranţi din Africa de Nord, s-a oferit ca România să găzduiască 200 de imigranţi tunisieni ca gest simbolic de solidaritate concretă cu ţara noastră”, scrie comunicatul citat de lunico.eu

Sursa: HotNews

Oare în 2011, refugiaţii nu erau la fel de periculoşi ca şi acum?! Nu voiau şi atunci să ne violeze femeile, să ne taie capetele şi să instaureze în Europa legea musulmană?! Ca de obicei, Băsescu mizează pe memoria scurtă a populaţiei şi o întoarce cum îi convine mai bine, în funcţie de circumstanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge