Tunelul Saint-Gothard şi satanismul

By | 6 iunie, 2016
Distribuie prietenilor!

Pe 1 iunie a fost inaugurat tunelul elveţian ce străbate masivul Gothard, proiect care a durat 18 ani şi care va permite scurtarea cu o oră a curselor cu trenul între oraşele Milano (Italia) şi Zurich (Elveţia). Tunelul feroviar are o lungime de 57 de km şi este cel mai lung din lume.

Lucrul deosebit de straniu legat de acest eveniment este însă ceremonia de inaugurare, care este practic o mesă satanică în toată regula, la care Satana însuşi participă ca personaj central, înconjurat de scene şi sunete desprinse parcă direct din iad.

Vă puteţi întreba ce legătură este între acest tunel şi satanism. E simplu, deoarece în concepţia sataniştilor, ştiinţa şi tehnologia reprezintă triumful omului asupra lui Dumnezeu. Să nu uităm că în Elveţia se află depozitate cea mai mare parte a banilor şi aurului planetei şi tot aici se găseşte şi cel mai mare accelerator de particule din lume, despre care unii spun că este un instrument menit să deschidă un portal către lumea de dincolo, a creaturilor infernale. Tot la CERN, în Elveţia a luat naştere şi ceea ce azi numim Internet sau WWW (World Wide Web), pânza care cuprinde întreaga lume.

3 păreri la “Tunelul Saint-Gothard şi satanismul

  1. daniel farcaz

    Sunt vremurile din urma si vrajmasul se lupta ca sa insele cat mai multi oameni caci stie ca are putina vreme dar Domnul este de partea noastra Slavit sa fie El Dumnezeu sa ne ajute si sa ne de a biruinta prin Duhul Sfant

  2. Manuel Transmission

    CERN: Biggest Science Scam in History
    http://stateofthenation2012.com/?p=37749

    IT Industry: Owned and Operated by The Company
    http://stateofthenation2012.com/?p=38875

    Who Owns and Controls the Military-Industrial Complex?
    http://www.cosmiconvergence.com/2016/04/01/who-owns-and-controls-the-military-industrial-complex/

    Who Really Owns and Controls the Military-Industrial Complex? Part II
    http://themillenniumreport.com/2016/04/who-really-owns-and-controls-the-military-industrial-complex-part-ii/

  3. Dan

    Propaganda estica.
    Aparitia demonica pana la urma este rapusa de sufletele bune. Este invaluita de catre fata in alb care il inconjoara cu aripile de inger si dupa ultimele zvarcoliri demonul moare. RT ca de obicei manipuleaza si minte. In plus inregistrarea nu este tota, fiind intrerupta atunci cand imaginile nu mai servesc comentariilor mincinoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge