Teroriştii islamişti nu sunt musulmani adevăraţi

By | 6 septembrie, 2016
Distribuie prietenilor!

Wahhabismul a reprezentat un prim exemplu de mișcare de reformă „Renascentistă” promovată de britanici în secolul al XVIII-lea, pentru a distruge aderarea la principiile tradiționale islamice, cu scopul de a rescrie legile Islamului într-un mod care să servească obiectivele imperialiste ale Occidentului.

Agentul britanic Mohammed ibn Abdul Wahhab, care a fondat mișcarea Wahhabistă, a fost primul și cel mai proeminent dintre aceşti „renăscători.” Acesta a fost urmat de un impostor notoriu și francmason, Jamal ud Din al Afghani, la sfârșitul secolului al XIX-lea, care fondat mișcarea Salafi, care a ajuns să fie identificată cu Wahhabismul.

Din această tradiție a apărut Frația Musulmană, care a fost instrumentul principal al Occidentului de destabilizare în Orientul Mijlociu, contribuind la asasinate, lovituri de stat sângeroase și alte acte de teroare.

David Livingstone – „Black Terror, White Soldiers”

2 păreri la “Teroriştii islamişti nu sunt musulmani adevăraţi

  1. Gabriel Mehedinti

    Cu alte cuvinte, musulamanii sunt niste sfinti. Tot astia din Occident sunt cei rai.
    Cred ca tu Dane, stii istorie, cit de cit, si dupa cite am citit despre tine, ar trebui sa stii engleza. Uite aici un video care este in limba engleza. Vizioneaza acest video si comenteaza si pentru noi, ce ai inteles!

    https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y&t=3s

  2. Xaeus

    T-ii ‘musulmani’ sunt antrenati si platiti de CIA. Cine are o problema in a vedea asta, are una si in a distinge realitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge