Computerul, instrumentul înrobirii globale

By | 15 aprilie, 2020
Distribuie prietenilor!

Cine crede că toată dezvoltarea tehnologică din ultimele decenii în domeniul electronicii, telecomunicațiilor și informaticii este un fenomen spontan care reflectă progresul general al umanității este în cel mai bun caz naiv. Ceea ce se întâmplă în lume în ultima sută de ani nu este deloc întâmplător, ci urmează un plan tenace de înrobire a omenirii prin automatizarea societății și tranformarea indivizilor în piese într-un mecanism dirijat prin legi ale fizicii și matematicii, având ca unic scop asigurarea puterii, luxului și bogăției nemăsurate unei elite privilegiate.

Nu e vorba de teorii ale conspirației și speculații, ci exact ceea ce se întâmplă de vreun secol încoace și care poate fi lesne înțeles dacă știi să observi anumite lucruri și să faci conexiuni între aceste observații.

Dacă faptul că Internetul a apărut în urma unui proiect militar american al DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) este în general cunoscut, nu știu câtă lume are idee cum a apărut computerul, care a evoluat mai apoi sub forma calculatoarelor personale, a telefoanelor inteligente și a tabletelor de azi.

Știați de exemplu că în trecut ”computer” desemna nu un aparat, ci o ființă umană, un angajat al băncilor care făcea o serie de calcule complexe cu creionul pe hârtie? Deci conceptul de computer este strâns legat de sistemul bancar, instrumentul celor care controlează azi economia mondială și care vor să instaureze Noua Ordine Mondială.

Sau, câtă lume știe faptul că unul dintre primele sisteme de calcul, din care au evoulat cele moderne de azi, a fost elaborat de firma IBM în colaborare cu regimul nazist din Germania și avea ca scop înregistrarea, monitorizarea și asigurarea transportului prizonierilor din lagărele de exterminare? Era un sistem bazat pe cartele perforate care folosea un număr unic de identificare, un ID, mai exact celebrul număr tatuat pe mâna deținuților de la Auschwitz sau alte lagăre naziste. Cei interesați pot găsi mai multe detalii despre acest subiect în cartea lui Edwin Black intitulată ”IBM and the Holocaust”.

Revenind în zilele noastre, când Internetul a evoluat fantastic, acum avem microcipuri, PC-uri, rețele 5G, telefoane inteligente și tablete, Wi-Fi, nanotehnologie, GPS, bani electronici, tehnologia blockchain, smart cities, contoare inteligente, inteligență artificială, IoT etc. vedem că, deși din punct de vedere tehnologic lucrurile au evoluat foarte mult, agenda globaliștilor este cam aceeași.

O persoană cu minime cunoștințe în domeniul IT&C știe că orice dispozitiv conectat la Internet, fie că e vorba de un PC, laptop, telefon mobil sau tabletă, are un cod unic de identificare în rețea numit IP. Acum, spre deosebire de perioada lagărelor naziste, nu numai că poți fi identificat pe baza unui cod numeric, dar se poate afla și poziția în care te afli în timp real pe baza sistemului GPS. Plus că acum cu telefonul mobil sau computerul se pot efectua plăți online, se pot face și distribui fotografii și clipuri video, se pot posta mesaje pe rețelele de socializare, toate acestea fiind metode prin care oferi de bunăvoie sistemului o serie de noi informații despre tine și despre persoanele cu care relaționezi.

Dar asta nu e tot. Identificarea și localizarea prin intermediul computerului și telefonului mobil reprezintă doar o etapă premergătoare a planului final, mai exact o etapă ”de acomodare”. Au apărut deja cipurile RFID care se pot implanta sub piele și care în prezent sunt folosite mai mult pentru animale, dar și de tot mai mulți oameni care și le implantează de bunăvoie, fiind folosite ca mijloc de identificare, cheie de acces și mijloc de plată.

În etapa finală se pare că se va recurge tot la un tatuaj, dar nu unul clasic ca în cazul lagărelor naziste, ci unul super tehnologizat, un microchip implantat prin tatuare. Este vorba despre proiectul ID2020, care va fi implementat simultan cu vaccinarea obligatorie la nivel mondial. Dacă în cazul Holocaustului nazist, acesta a rămas în istorie ca o crimă împotriva umanității, acum ciparea prin tatuaj ne este prezentată ca fiind un drept fundamental al omului și un beneficiu de care ar trebui să aibă parte fiecare cetățean al planetei. Prin proiectul ID2020 fiecare cetățean de pe glob ar beneficia de o identitate digitală care i-ar conferi acces la condiții decente de trai și la servicii medicale oferite de un sistem globalizat. Bineînțeles, doar dacă ești cuminte și faci tot ce îți cere Sistemul.

Se pare că cea mai avansată țară în ceea ce privește Noua Ordine Mondială este China. Acolo deja există la nivel național un sistem de supraveghere video și recunoaștere facială și un mecanism al creditului social, prin care cetățenii beneficiază de anumite drepturi sau li se limitează anumite drepturi și beneficii în funcție de cât de mult respectă și se supun unor reguli dictate de guvern. Plățile pentru bunuri și servicii se fac aproape exclusiv online și cu telefonul. Dacă se trece și la cipare și se extind și rețelele 5G, China este deja la final.

Cu toate aceste informații acum devine foarte clar ce va însemna Noua Ordine Mondială: o fermă de oameni la nivel planetar, complet automatizată și computerizată având ca piloni de bază Internetul, rețelele 5G și inteligența artificială. Tot sistemul va fi bazat pe metode științifice și atent supervizat de tehnocrați, care vor fi preoții Noii Religii Mondiale. Oamenii vor fi marcați precum vitele, vaccinați obligatoriu și medicați forțat precum vitele, vor fi supravegheați, monitorizați și controlați în cele mai mici detalii inclusiv prin tehnologii de manipulare a gândirii și emoțiilor. Și dacă vor fi eliminați banii lichizi, toate bunurile pe care le deții, toate economiile și toată munca ta nu îți vor mai aparține, ci vor fi la discreția băncilor și a Statului Global, care se vor putea servi automat și oricând din banii tăi digitali și te vor putea deconecta instantaneu de la sistem și de la orice mijloc de supraviețuire, dacă nu te vei supune regulilor impuse de cei aflați la conducere.

8 păreri la “Computerul, instrumentul înrobirii globale

  1. Maria

    Da, bun articol.
    Minunata lume noua, demult pregatita, e din ce in ce mai gaunoasa..
    Dupa cum merg lucrurile, practic esti mai sclav decat pana acum, e sclavie totala, nu partiala cum era pana acum.
    Nu te mai poti baza nici pe casa de la tara/munte/din strainatate (in afara UE si NATO) (daca o ai), pentru a fi autosustenabil, economiile de o viata (la banci/cash – desfiintat pe viitor) sunt la dispozitia lor, fiind un plan global… te iau cu forta si te marcheaza ca pe vite, horror, un iad si mai rau decat cel actual..
    Ce nu prea imi e clar e cum se va intampla cu bunurile, in RO fiind (se stie) cei mai multi proprietari imobiliari din UE. Daca de ex tu ai casa proprietate, nu ai credite (ca sa fii executat silit), nu ai datorii, te vor forta poate sa faci datorii ca sa treaca la executare silita si sa te arunce la ghena blocului..

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă măresc de 10 ori impozitul pe imobile și plata utilităților de câteva ori, se rezolvă imediat. Plus de asta și acum, lunar, sunt mii de oameni în România care sunt executați silit de bănci, dar în presă nu apare nimic. Lumea încă nu a văzut nimic, dar dacă se dă drumul la rețelele 5G și se elimină banii lichizi atunci va fi jalea cea mare. Atunci nu vei mai avea cum să ieși din sistem, iar casa îți va putea fi luată din câteva butonări la tastatură.

  3. Maria

    Da, e viabil scenariul. Nici in pestera nu o sa mai fie loc, nu mai zic de paduri care sunt pe cale de disparitie pe zi ce trece.
    Legat de 5G – am vazut intr o aplicatie straina, in timp real, ca exista pana acum 18 in RO, iar Vodafone a informat deja clientii ca incepand cu 31.03 pot avea 5G (desigur, daca au si mobile compatibile). Sunt multe teorii care leaga 5G de Covid, vaccinarea cu microchipare, disparand deja de pe youtube informatii in acest sens. Nu mai zic de teoriile comunitatii Q, ce imi par alta manipulare, fiind intensificat razboiul pe toate fronturile.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Sunt multe fabulații legate de 5G. Deocamdată nu există rețele 5G în România în adevăratul sens al cuvântului. O rețea 5G înseamnă milioane de antene montate peste tot la distanțe de câțiva metri una de alta. Când se va trece la IoT (Internet Of Things) și banii clasici vor fi înlocuiți cu criptomonede, nu vei mai putea vinde, cumpăra, călători, încasa salariul, merge la doctor etc. decât prin intermediul rețelelelor 5G și asta fără măcar să ai un telefon sau calculator. Totul va fi făcut prin comandă vocală citită de inteligența artificială de pe camerele video de supraveghere instalate peste tot. Va fi un iad tehnologic. În China deja s-a pus în aplicare așa ceva.

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Tocmai asta e, că infrastructura nu este încă instalată, se lucrează cu antenele 4G și pe frecvențele 4G deocamdată.

  6. Textreru'

    Problema nu este tehnologia, ci felul in care este folosita.
    Acelasi toporul poate taia un copac sau un om. Sau vorba cuiva, dace cel care a inventat cutitul stia ca vor fi omorati oameni cu el, probabil ca nu-l mai inventa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge