Rusia a înregistrat primul vaccin anti Covid

By | 14 august, 2020
Distribuie prietenilor!

Devine tot mai clar faptul că operațiunea Covid-19 este o mega afacere la nivel global pentru care se bat marile puteri ale lumii.

După ce Trump solicita companiilor americane să accelereze procesul de producere a unui vaccin anti covid, acum îl avem pe Putin care se laudă că Rusia a găsit leacul pentru noul coronavirus.

Preşedintele rus Vladimir Putin susţine că Rusia a reuşit să dezvolte primul vaccin pentru coronavirus din lume şi a declarat că fiica lui a fost deja vaccinată, conform declaraţiilor publice din presa internaţională.

„Din ce ştiu eu, vaccinul împotriva infectării cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineaţă, într-o premieră mondială”, a spus preşedintele rus Vladimir Putin, în cadrul unei întâlniri cu membrii guvernului său, citat de agenţia de presă rusească RIA Novosti.

Sursa: ZF

Numai că OMS, care lucrează pentru Marea Finanță Globalizatoare și Bill Gates, zice că vaccinul rusesc nu e bun, pentru că lozul cel mare trebuie să fie câștigat de marile concerne farmaceutice occidentale, care sunt în cârdășie cu cei care au lansat operațiunea.

„Accelerarea progreselor nu trebuie să însemne compromisuri faţă de siguranţă”, a declarat după anunţul preşedintelui rus purtătorul de cuvânt al OMS, Tarik Jasarevic. „Suntem în contact cu autorităţile sanitare ruse şi avem discuţii cu privire la posibila precalificare OMS a vaccinului, dar, din nou, precalificarea oricărui vaccin include analiza şi evaluarea riguroasă a datelor obligatorii privind siguranţa şi eficacitatea”, a explicat el.

Sursa: Digi24

În final cel care va reuși să lanseze primul pe piață un vaccin anti Covid, va fi probabil beneficiarul celei mai mari afaceri din istoria omenirii.

2 păreri la “Rusia a înregistrat primul vaccin anti Covid

  1. Aleks

    Cu siguranță că mulți se vor vaccina pe motiv că e vaccin rusesc. Putin îi mulțumea Israelului pentru vaccin iar asta spune clar că și Putin e omul lor.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Nu cred. În România sunt mult mai mulți admiratori ai Licuriciului de la Apus, care urăsc Rusia din toți rărunchii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge