Ar face Iohannis genocid în România de dragul UE?

By | 15 august, 2020
Distribuie prietenilor!

Pe 12 august președintele Klaus Iohannis a ținut o conferință de presă. Nu am înțeles prea bine care a fost scopul și tema, am reținut doar că guvernul PNL face numai lucruri bune și PSD e de vină.

După discurs, la secțiunea de întrebări, o reporteră de la Pro TV l-a întrebat pe locatarul de la Cotroceni, în contextul în care Rusia a anunțat înregistrarea unui vaccin împotriva Covid-19, dacă România poate lua în calcul un precontract pentru acest vaccin. Iohannis a răspuns că România este membră UE și face precontracte cu entități din UE și plus de asta, acest vaccin nu a fost validat pe plan extern.

Nu vreau să înțelegeți greșit că aici ar fi vorba despre Rusia în mod special. Să presupunem că o țară oarecare de pe planetă creează un vaccin pentru o boală periculoasă care amenință omenirea cu milioane de morți. Dacă acea țară nu este membră UE și vaccinul nu este recunoscut ”pe plan extern”, atunci el nu poate fi folosit în România?! Sau dacă România produce un astfel de vaccin și el nu este omologat de UE, atunci nu avem voie să-l folosim???

Să înțeleg că domnul Iohannis ar prefera să facă genocid în România, doar ca să fie el campion la pupat cururile de la Bruxelles?

2 păreri la “Ar face Iohannis genocid în România de dragul UE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge