O mie de medici germani spun că pandemia Covid-19 este o escrocherie totală

By | 29 august, 2020
Distribuie prietenilor!

Aproape 1000 de medici germani vorbesc împotriva guvernului lor și a narațunii oficiale a OMS. Medici din întreaga lume se alătură mișcării lor. Vizionați materialul de mai jos!

8 păreri la “O mie de medici germani spun că pandemia Covid-19 este o escrocherie totală

  1. Maria

    Actiunile de acest gen sunt cam cu dus-intors, pentru ca ar putea fi un fel de „false flags”, in ideea ca „cei de la butoane” sa aiba „pretextul” ideal pt a „pune in circulatie” o alta arma biologica mai eficienta, la nivel global. In acest fel, ar inchide gura si „anti-covidistilor”. Ex au aparut deja ceva cazuri de ciuma bubonica..de unde stim ca nu dintr odata se raspandeste rapid global? Cine stie ce mutatie e, ca sa nu existe remediu si uite asa reduc populatia mai eficient..

  2. Stela

    Am observat că și domnul general Dumitru Iliescu, în ultimele sale postări pe facebook, este de părere că toată această nebunie cu virusul e de fapt o operațiune pentru preluarea controlului asupra umanității, o alta etapă pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale.
    Fiind un personaj controversat din sistem, nu știu ce să zic despre declarațiile dumnealui.

  3. Stela

    Da, pare plauzibil ceea e spuneți.Dar totuși, nu se sesizează nimeni ca poate e un cont fals?

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Cine să se sesizeze și care ar fi consecințele? Facebook e plin de conturi false care împrăștie informații false și/sau periculoase și Facebook nu ia nicio măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge