Bancherii vor un nou sistem

By | 6 martie, 2021
Distribuie prietenilor!

Pentru a obține o monedă digitală mondială, trebuie mai întâi creată o ”criză” atât de profundă, atât de lungă și atât de insuportabilă încât ”soluția” cu cele 3 ingrediente ar fi acceptabilă (la fel ca introducerea Rezervei Federale din 1913).

Lansarea cartelului Sistemului Rezervei Federale a fost precedată de o lungă serie de „crize” artificiale:

În 1913, America era gata, prăjită ca o friptură bine făcută, pentru o „soluție care să pună capăt tuturor crizelor”. Acesta a fost Rezerva Federală, un monopol privat al banilor care a închis mai întâi America și apoi lumea într-o închisoare a „datoriei”.

Actualul sistem monetar oferă marilor bancheri toate instrumentele de care au nevoie pentru a crește sau a micșora economia.

Libertatea noastră economică este limitată, deoarece proprietarii sistemului monetar determină cât de mulți bani și câtă datorie circulă în economie. Dar există încă libertatea în cadrul acestui sistem de a determina modul în care un antreprenor își organizează activitatea sau pentru un consumator în alegerea achiziției sale.

Această libertate economică minimă este prea mare pentru marii bancheri. Ei vor un nou sistem care să ajusteze fiecare achiziție și să determine pentru fiecare persoană: ce se poate cumpăra, la ce preț, de la cine, cât și așa mai departe.

Totul decis pe baza distribuției puterii, creditului social, AI / Machine Learning, cu control total asupra fiecărei gândiri și acțiuni individuale.

Și la fel ca în 1913, acest nou sistem va fi prezentat ca fiind „necesar” pentru a preveni noi „crize”. Noile motivații vor fi că „este mai bine pentru mediu”, „este pentru asigurarea pensiilor”, „mai bine pentru societate” și multe astfel de aberații. „Soluția” se va baza pe 3 piloni:

  • tehnologia blockchain;
  • logica inteligenței artificiale, big data;
  • cipul găzduit de corpul uman – 666

Pentru a realiza acest lucru, mai întâi trebuie fabricată o „criză” atât de profundă, atât de lungă și atât de insuportabilă încât „soluția” cu cele 3 ingrediente ar fi acceptabilă (la fel ca introducerea Rezervei Federale din 1913).

Lumea trebuie să se aștepte la momente economice dure fără precedent, când vom fi din nou bine prăjiți și vom fi pregătiți să acceptăm un control și mai strict asupra activităților noastre decât ne impune sistemul monetar de acum. Acesta este motivul pentru care sistemul actual este eliminat prin dobânzi negative.

Oricine este îngrijorat de pensia sau economiile sale ar trebui să cerceteze mai întâi apariția sistemului monetar actual, adevăratul scop al Rezervei Federale, și apoi să înțeleagă apariția ratei dobânzii negative inexplicabile din punct de vedere logic și să identifice finalitatea acesteia.

Sursa: Henry Makow

4 păreri la “Bancherii vor un nou sistem

  1. Realistul

    Bancherii vor ce vor stăpânii lor, să nu uităm, banii sunt doar un mijloc, nu un scop. Deja au controlul total al resurselor , la resursa umană le dă bătăi de cap sufletul omului, asta-i reduta ce le dă cele mai mari bătăi de cap.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    @Realistul: Bancherii nu au stăpâni, au doar ”frați”. Ăia despre care vorbești tu, nu sunt bancheri, sunt doar angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge