Ideologizarea vaccinării

By | 7 octombrie, 2021
Distribuie prietenilor!

Metoda preferată de control asupra maselor folosită de elitele ce parazitează de mii de ani omenirea este împărțirea artificială a populației în două tabere și asmuțirea fiecăreia împotriva celeilalte. Tehnica funcționează cu succes de fiecare dată și e cunoscută sub denumirea de ”divide et impera” sau ”dialectică hegeliană”. Am mai scris despre asta și nu mai insist cu detalii.

La fel se întâmplă acum și în cazul vaccinării. Poporul este împărțit strict în vacciniști (vaxxeri) și antivacciniști (antivaxxeri) sau vaccinați și nevaccinați. Dar vaccinarea sau non-vaccinarea nu sunt privite ca două opțiuni personale, ci ca două ideologii, două filosofii fiecare din ele având adepți fie vacciniști fie antivacciniști. Ai zice că lumea s-a împărțit în două partide: Partidul Vacciniștilor și Partidul Antivacciniștilor. Și aceste două partide s-ar afla în plin război. Propaganda ațâță spiritele spunând ba că vaccinații ar răspândi mai lesne virusul, ba că nevaccinații ar fi cauza înmulțirii cazurilor și vinovați pentru restricțiile impuse ș.a.m.d.

Vacciniștii îi urăsc și îi condamnă pe Antivacciniști și viceversa. Cel puțin asta reiese din postările de pe social media, de pe conturi false de agenți de influență sau chiar create de boți și din articolele de propagandă de pe diferite site-uri, preluate și răspândite de naivii care se lasă prinși în acest joc al manipulării.

Multe persoane naive și cu gândire simplă cred că toți cei care s-au vaccinat îi urăsc și îi atacă pe cei nevaccinați și invers, toți cei care nu s-au vaccinat au ceva de împărțit cu vaccinații. Sunt sigur că în realitate există numeroase persoane care s-au vaccinat și nu au nicio treabă cu nevaccinații și de asemenea persoane care nu s-au vaccinat și nu manifestă ură față de vaccinați. De asemenea sunt convins că există multe persoane care nu s-au vaccinat, dar fac propagandă pro vaccinare, condamnându-i pe cei nevaccinați sau vaccinați, pentru că sunt plătiți pentru asta sau au primit sarcină pe linie de partid sau ONG în acest sens. Ideea este că nu trebuie să fii vaccinat sau să crezi în vaccinare pentru a face propagandă pro vaccinare, nici să fi adept înfocat al ideologiei ”antivaccinismului” pentru a lua decizia de a nu te vaccina. Decizia de a accepta sau nu un tratament medical, mai ales în cazul unuia experimental, este una strict personală și nu depinde de aderența la un cult sau ideologie.

Singura cale de a ieși din acest joc al taberelor aflate în opoziție creat de paraziții care stăpânesc lumea este să nu mai reacționați la propagandă precum maimuțele, cu mintea pe pilot-automat și să începeți să gândiți independent. Primul pas este să renunțați la credulitate și să nu mai înghițiți imediat tot ce vă servesc guvernanții și mass-media. Suspiciunea și gândirea critică sunt cheile pentru eliberarea minții.

3 păreri la “Ideologizarea vaccinării

  1. Carol Manitiu

    Da, subiectul a mai fost tratat intr-un material anterior si imi aminteste de o parabola: in scorbura unui mar traia o familie de furnici rosi si o famile de furnici negre, fara sa se deranjeze reciproc, pana in ziua cand gospodarul a scuturat marul pentru a-l culege; furnicile au cazut unele peste altele si au inceput sa se omoare reciproc, convinse ca sunt atacate unele de catre celelalte si asa…. au murit !! Cam asa se intampla si in lumea noastra !? M.C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge