Băsescu lansează programul Rabla pentru avioanele americane

By | 25 martie, 2010
Distribuie prietenilor!

România în frunte cu Traian Băsescu este amatoare de prestaţii în genunchi pentru „Licuriciul cel mare”. Având un exces bugetar rezultat în urma aprobării Legii unice de salarizare, a disponibilizărilor din rândul bugetarilor, eliminării pensiilor nesimţite, introducerea co-plăţii la serviciile medicale şi bineînţeles datorită faimosului acord cu FMI, ţărişoara noastră intenţionează să achiziţioneze de la poporul american, vecin şi prieten, 24 de avioane militare F16.

Cum, nu ştiţi cum arată avioanele F16?!!! Sunt alea în care se dădea şmecher Tom Cruise, acum 24 de ani, în filmul „Top Gun„, pe vremea când era mai tânăr decât nevastă-sa! Păi ce, armata americană să nu aibă şi ea programul „Rabla”, finanţat de România, ca să-şi ia avioane noi cu banii ăştia?!

Probabil că marinarul se teme de ruşi după ce i-a supărat cu scutul anti-rachetă şi s-a dat mare barosan în Republica Moldova. Sau, de cine se teme el de fapt? De Geoană? De el însuşi???

Cât va costa acest proiect? Un fleac… 1,3 miliarde de dolari… i-am ciuruit!

După MIG-uri, voi ara şi eu ogoarele patriei!

După MIG-uri, voi ara şi eu ogoarele patriei!

O părere la “Băsescu lansează programul Rabla pentru avioanele americane

  1. Ilinca Adrian

    In filmul TOP GUN avioanele erau F 14 Tomcat si decat MIG-urile care deja au arat campurile patriei orice e mai bun . Gandeste-te pentru o secunda ca esti pilot si trebuie sa te „sui ” din nou in MIG .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge