Mesajul de Anul Nou, mai altfel, al lui Traian Băsescu

By | 1 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Vă mai amintiţi mesajul de Anul Nou, de anul trecut al lui Traian Băsescu? Eu mi-l amintesc perfect! Parcă văd cum Băsescu se lăfăia într-o imensă „baie de mulţime” la Sinaia, alături Maria „dragostea lui” şi cum făcea glume cu Gianina Corondan în stilul lui de şmecher de cârciumă. Vorbea atunci despre un preşedinte învingător, care are ca aliat poporul, despre o Românie performantă şi despre reforma statului. Părea mulţumit şi relaxat şi le mulţumea celor care l-au votat, dar şi celor care „i-au dat o lecţie”.

Puteţi vedea discursul lui Traian Băsescu de acum un an, aici.

În total contrast cu 2010, anul acesta preşedintele României nu a mai apărut la televizor, nici măcar cu un mesaj înregistrat. S-a mulţumit doar să transmită textul de mai jos presei, probabil prin consilierii săi. Oare care să fie cauza? Că doar am încheiat un an plin de reforme şi succese! Sau, poate e adevărat ce spune Corneliu Vadim Tudor?!

Dragi români,

Anul care se apropie să îl începem cu speranţă, iar anul care se încheie să ni-l amintim cu înţelepciune. La începutul drumului în noul an, le urez românilor din ţară şi de pretutindeni să aibă încredere în puterile lor.

A fost un an greu, însă avem motive să fim optimişti când ne gândim la resursa extraordinară a României – oamenii săi. Să avem încredere în forţa, creativitatea şi determinarea cetăţenilor României!

Vremurile dificile reclamă decizii dificile menite să ofere o şansă mai bună în viitor. România are şansa prosperităţii dacă avem forţa să luăm deciziile corecte în avantajul generaţiilor viitoare.

Gândurile mele se îndreaptă în mod deosebit către cei mai tineri. Le doresc să beneficieze de o şcoală modernă, care să reînvie tradiţia învăţământului românesc şi care să le ofere educaţia de care au nevoie şi pe care o merită.

Tuturor românilor, un gând bun! Multă sănătate, La Mulţi Ani!

Sursa: Antena3

O părere la “Mesajul de Anul Nou, mai altfel, al lui Traian Băsescu

  1. Pingback: Mesajul de Anul Nou, mai altfel, al lui Traian Băsescu - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge