Elena Udrea la emisiunea „După 20 de ani”

By | 29 mai, 2011
Distribuie prietenilor!

Emisiunea „După 20 de ani”, de la Pro TV, aflată la ultima ediţie din acest sezon, a avut-o ca invitat pe Elena Udrea. Făcând o paranteză, părerea mea este că această emisiune nu are un caracter informativ pentru cetăţeni, ci este mai degrabă un prilej pentru diverşi politicieni sau persoane publice importante de a face exerciţii de imagine.

Prin urmare nu m-am aşteptat la cine ştie ce declaraţii şoc din partea doamnei Udrea. Răspunsurile sale la întrebările jurnaliştilor au fost ca de obicei evazive, în stilul precaut al politicienilor. Mi-au atras atenţia totuşi câteva lucruri ceva mai inedite.

Despre primarul pdl-ist Liviu Negoiţă, doamna ministru a spus, referitor la informaţiiile apărute în mass-media, legate de vila sa de 1 milion de euro de la Baloteşti, că aceasta a fost construită în anul 2002, când domnul Negoiţă nu deţinea nicio funcţie publică.

O altă afirmaţie a Elenei Udrea, care mi-a atras atenţia, a fost aceea că domnia sa „a intrat în politică cu Mercedes, poşete şi pantofi cu toc”. Mai mult decât atât spune ea, înainte de a face politică din punct de vedere financiar o ducea ceva mai bine! 😆

În rest, precum spuneam, declaraţii politice ambigue, evazive, lansate cu mare grijă pentru a păstra aparenţele şi imaginea publică a PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge