PDL mereu cu gândul la sondaje

By | 20 februarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Citesc în Gândul că pdl-iştii au intrat în panică la aflarea veştii că Dan Diaconescu i-a depăşit în sondaje şi încearcă oarece măsuri de “resuscitare” a partidului.

Cu ochii pe sondajele care îi plasează sub Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu, democrat-liberalii plănuiesc o mişcare rapidă care să-i readucă în cărţi. Liderii PDL resuscitează „mişcarea populară”, pe care o testează în aceste zile printr-un sondaj de opinie şi care să fie lansată cel mai târziu în martie. Potrivit unor surse din PDL, pe lângă fundaţiile apropiate partidului, în viitoarea platformă de dreapta ar urma să fie cooptaţi ţărăniştii, ecologiştii, dar şi UNPR. Planul de relansare al PDL este coordonat de Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean şi Emil Boc, susţin aceleaşi surse.

Ce nu înţeleg aceşti oameni, intraţi în politică din oportunism, nu din vocaţie, e că nu poţi fura la nesfârşit, nu poţi da legi tâmpite şi dezastruoase pentru ţară, nu poţi fi dispreţuitor şi arogant cu cetăţenii, fără să faci nimic bun pentru ei şi pe urmă să mai ai pretenţia să urci în sondaje, doar pe bază de propagandă, combinaţii, şmecherii de imagine şi pomeni electorale. E împotriva logicii şi a firii!

3 păreri la “PDL mereu cu gândul la sondaje

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Aşa cum e în firea lucrurilor să fii cu ochii pe sondaje, tot în firea lucrurilor e şi să ţii cont de ele şi să tragi învăţăminte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge