La dat din gură suntem toţi campioni

By | 30 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Acum câteva zile m-am implicat într-o acţiune de sensibilizare a politicienilor, în legătură cu pericolele pe care le reprezintă exploatarea gazelor de şist. Este vorba de o campanie iniţiată pe Facebook. Tot ce trebuia să faci era să trimiţi un e-mail către parlamentarii din zona în care locuieşti, ce conţinea o scrisoare în care erau prezentate pericolele implicate de fracturarea hidraulică şi rugămintea pentru parlamentarul respectiv de a lua atitudine faţă de această problemă.

Am promovat acţiunea şi aici pe blog, dar până acum nimeni nu a dat semne că ar dori să participe. Pe Facebook au fost 3 – 4 prieteni care au participat, câteva zeci care au refuzat, iar restul au ignorat total acţiunea. Mă întreb, oare era chiar aşa un mare efort să trimiţi un simplu e-mail, cu textul gata pregătit?!

Ceea ce mi se pare şi mai dezamăgitor este că unii dintre cei care mi-au refuzat invitaţia pe care le-am lansat-o, continuă să posteze pe Facebook tot felul de mesaje alarmiste şi linkuri către articole despre exploatarea gazelor de şist care trebuie să înceapă în zona Bârladului şi pe litoral, sau despre cât de ieftin a fost vândut cel mai mare zăcământ de cupru din România de la Roşia Poieni.

ipocrizie activism pe facebook

Fraţilor, de dat din gură poate da oricine, ca să facă pe interesantul, dar dacă atunci când ai ocazia să iei atitudine şi să faci ceva efectiv, în calitate de cetăţean, tu te dai în lături, sau ai ceva mai bun de făcut, atunci toată pălăvrăgeala ta nu are nicio valoare! De dat din gură poate da oricine, însă numai faptele pot duce la rezultate!

111 păreri la “La dat din gură suntem toţi campioni

  1. pisicuta

    L-AM RECLAMAT INSA SINCERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR NU STIU NIMIC SI NU STIU CE VA IESI DE AICI SINCER SPER CACI DE ACEEA INCA MAI SUNT VIE INSA SINCER IMI ESTE TEAMA SI FRICA.

  2. pisicuta

    DACA SI CEI DE LA CONSTRUCTII VOR ZICE: ESTI TAMPITA ORDINARA JEG PENAL SI SCROAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MERITI SA MORI SI SA FII UCISA!?????????????????
    DE CE? AS VREA SA MORA EI ATUNCI.

  3. pisicuta

    EU AS VREA SA TRAIESC SI SINCER VREAU SA TRAIESC SI SINCER SIMT CA NIMIC NU POT FACE SIONGURA IN ACEST SENS SI SINCER AM NEVOIE DE AJUTOR

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Deci vă rog frumos să o lăsaţi mai uşor, că îmi pică baza de date la blog! Ori luaţi o pauză, ori mutaţi-vă pe alt articol, că mai sunt vreo două mii şi ceva. În caz contrar mă văd nevoit să închid comentariile, aşa cum a făcut şi Mircea Badea. 😆

    @pisicuta: Dacă mai vorbeşti de crime, de Vechiul Testament, de antisemitism, sau alte lucruri care nu au legătură cu subiectul, te trec la spam, să ştii! Dacă simţi nevoia să vorbeşti pe astfel de subiecte, sau despre problema ta cu vecinii, caută un forum unde se discută aceste teme. 🙂

  5. pisicuta

    SI SINCER ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE CER INSISTENT SANATATE SI INVATAMANT DE STAT SINCER. EU AM BANII NECESARI INTERVENITIEI INSA DACA NU I-AS AVEA? DACA NU AS AVEA ACESTI BANI SI DOCTORUL MI-AR CERE: OK, TE VINDEC ITI VOI REDA SANATATEA SI VIATA IN SCHIMBUL SUMEI DE x LEI. ATUNCI NU AS INTRA INTR-O NEPUTINTA SI DISPERARE SI MAI MARE? VAI DECI ESTE CUMPLIT NICI NU POT DESCRIE. DECI SINCER NICIODATAAAAAAAAAAAAA SANATATEA SI INVATAMANTUL NU TREBUIE CUMPARAT SI VANDUT. SINCER. SI URLU PE TOATE BLOGURILE ACEST LUCRU SI NU IMI SUNT PUBLICATE TOATE COMENTARIILE SI INEBUNESC SI DEGEABA MA REVOLT CACI IMI FAC SINGURA RAU SINCER.

  6. pisicuta

    ACEASTA NU-I O rezolvare alex. degeaba vorbim noi doi intre noi. isus nu a vorbit numai el si apostolii si gata atata caci nu faceau nimic.
    isus apredicat in mutime si a vindecat multimi de oameni in mijlocul lor. si nu numai atat le-a dat el insusi hrana cand a inmultit painile si pestii.
    CE INVATAMANT PE BANI ???????????????????///CACI IARASI INCEP SA TREMUR TOATA DE FURIE SI NERVI NU SUNTETI NORMALI SI CITOVI LA CAP?????????????????????????????????????????????????????????????

  7. coolnewz/Ratatouille

    @ Alex: pai gigel, hotaraste-te, ori vrei sa-ti raspund, ori cin’ se scuza se acuza? Ca pare ca oricum as da-o, tot nemultumit esti. Pai eu incerc sa te salvez de penibil raspunzindu-ti si nu ignorindu-te si tu asa imi multumesti? E frumos? Of, of, faci ce faci si iti mai ascunzi niste puncte din alea 200 …
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Comentariul săptămînii # 13

  8. Alex

    coolnewz/Ratatouille, daca chiar vrei cu adevarat un adversar pe masura ta, l-ai gasit. Iti promit sincer ca iti pot intoarce inapoi metodele securistice si nu numai. Pot si voi demonstra lumii intregi ca esti un gunoi de om cu pretentia de ins civilizat. Gigelul (cum iti place tie sa ma alinti, ca poponar de soi ce esti) e pe rol. Cata vreme esti fara caracter, n-am nici un motiv sa nu-ti distrug cariera. Tu poate uiti ce mai zici pe un blog altul, eu nu. Nu te juca, imi ia cateva ore sa ma ocup de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge