Cică folosirea datelor personale ale cetăţenilor de către partidele politice este legală

By | 2 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a emis o decizie, publicată în Monitorul Oficial, în care se arată că folosirea datelor personale ale cetăţenilor de către partidele politice este legală.

Decizia a fost semnată de preşedintele autorităţii, Georgeta Basarabescu.

Hotărârea precizează că folosirea datelor cu caracter personal de către partidele politice şi de către autorităţile administraţiei publice locale nu este de natură să lezeze drepturile persoanelor.

Sursa: Cotidianul

Realizaţi tupeul ordinar şi cinismul acestor afirmaţii?! Deci, folosirea datelor personale ale cetăţenilor de către o entitate privată, cum este un partid politic, nu este de natură să lezeze drepturile persoanelor! Şi asta o hotărăsc ei, nu persoanele vizate! Vă daţi seama că cetăţeanul  în România este bătaia de joc a autorităţilor?!

2 păreri la “Cică folosirea datelor personale ale cetăţenilor de către partidele politice este legală

  1. alex

    Salut,

    Dă-mi te rog şi mie un link către această decizie sau spune-mi numărul ei de înregistrare dacă ai citit-o, ori în ce număr al Monitorului Oficial ai regăsit-o. Eu nu am citit-o şi aş vrea să îmi exprim părerea deabia după ce o parcurg. Mersi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge