Traian Băsescu a promulgat "Legea Big Brother"

By | 14 iunie, 2012
Distribuie prietenilor!

În timp ce pe la televiziuni Băsescu face show măscărindu-se cu Victor Ponta, pe şestache promulgă legi care ne afectează direct şi ne încalcă dreptul la intimitate.

Potrivit unui comunicat al Preşedinţiei, şeful statului a semnat, marţi, decretul pentru promulgarea Legii privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice şi de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Sursa: Mediafax

Sincer acum, câţi dintre voi ştiau acest lucru?

UPDATE: Băsescu face primul pas către Statele Unite ale Europei.

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, miercuri, Legea pentru ratificarea Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul Uniunii Economice şi Monetare, cunoscut şi ca Tratatul de stabilitate fiscală, semnat pe 2 martie la Bruxelles.

Sursa: InCont.ro

0 păreri la “Traian Băsescu a promulgat "Legea Big Brother"

  1. ChavaLito^

    deci ieri cred ca si singur sigur ca o singura data a fost publicata stirea cu ‘big brother’,oare rahatu asta borat nu isi da seama in ce ne implica cu legile astea care pe langa ca nu erau necesare incalca si constitutia romaniei?
    ChavaLito^´s last blog post ..Trebuie desfiinţate băncile centrale?

  2. ChavaLito^

    eu cred ca pana la urma chestia asta cu Statele unite ale europei e in proces de realizare,primul ‘problema’e aceea cu distrugerea suveranitatii statelor prin politica UE si FMI cu acele masuri de austeritate.tind sa cred ca ne vom pierde complet drepturile,iar pana sa ajungem astia care se ocupa cu ‘democratia’ (ONU UE FMI SUA) vor depopula lumea foarte mult si cei ramasi li se vor lua toate drepturile constitutionale.
    ChavaLito^´s last blog post ..Trebuie desfiinţate băncile centrale?

  3. alex

    coolnewz/Ratatouille, asa faci si in familie? Iti lasi nevasta sa vorbeasca o ora si incerci sa-i inchizi gura cu o replica sterila? Glumesc; daca raspunzi inseamna ca am dreptate 😉

  4. Pingback: Până la urmă tot FMI conduce România? | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge