Mulţi britanici doresc să emigreze pentru o viaţă mai bună

By | 2 noiembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Un nou sondaj arată că multe familii din clasa de mijloc din Marea Britanie doresc să emigreze, deoarece Marea Britanie nu mai poate să le ofere o calitate bună a vieţii. Aproape două din trei familii chestionate doresc să emigreze din cauza economiei, vremii şi a pierderii a mândriei naţionale.

Studiul cu denumirea „Când britanicii au construit Adelaide au vrut să construiască o Mare Britanie mai bună „, la care au participat 1000 de familii britanice, a fost efectuat de către Universitatea Huddersfield.

„Vremea britanică a fost menţionată ca fiind motivul numărul unu pentru a părăsi Regatul Unit (59%), urmată de încetinirea creşterii economice (49%), locuinţe prea scumpe (43%), maniere proaste (35%) şi o pierdere a spiritului comunităţii şi vecinătăţii (33%), în societatea britanică „, se arată într-un raport obţinut de la Huddersfield University de către Russia Today.

85 la sută dintre familii au mărturisit că au vrut ca copiii lor să crească într-o ţară „, cu un sentiment mai puternic al comunităţii” decât cred ei că există în Marea Britanie. În acelaşi timp, nouă din zece părinţi britanici au declarat că doresc ca copiii lor să trăiască într-o ţară cu o cultură mai puţin obsedată de celebritate şi cu o atitudine mai optimistă, de tipul „pot să fac asta”.

Sursa: RT

Mai deunăzi citem despre spanioli, că emigrează masiv în America Latină, pentru un loc de muncă şi o viaţă mai bună. Acum văd că şi englezii vor să-şi părăsească ţara… Vă daţi seama în ce hal a ajuns lumea asta? Iar despre România ce să mai vorbesc?

O părere la “Mulţi britanici doresc să emigreze pentru o viaţă mai bună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge