Este China parte a Noii Ordini Mondiale?

By | 18 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Pentru mulţi este neclar dacă China este încorporată în Noua Ordine Mondială sau un concurent real pentru imperialismul anglo-american.

Nu există îndoială că Puterea Financiară a cooptat conducerea „Tărâmului Dragonului” cu mult timp în urmă.

Istoria arată că Puterea Financiară are multe instrumente pentru a motiva oamenii în direcţia potrivită. Amprentele lor sunt peste tot in China.

În excelenta sa analiză asupra brokerilor puterii din China, Sf. Ioan Bartolomeu ne aminteşte că marxismul este o operaţiune a Puterii Financiare şi că Mao le-a făcut jocul. Mao Zedong a fost se pare educat la departamentul Yale din China. Societatea Skull & Bones de la Yale a fost foarte activă în Asia şi Mao a fost, probabil, unul din membri. Cei mai mulţi diplomaţi americani trimişi la el au fost membri de asemenea.

Potrivit Sf. Bartolomeu, triadele, societăţile secrete de tip mafiot ale Chinei, au fost create de către masoni pentru a lupta împotriva dinastiei Qing care a condus China până în secolul al 19-lea şi a ţinut frâu comerţului britanic cu opium, care era vândut în China deoarece englezii nu aveau nimic altceva de oferit la schimb pentru bogăţiile sale vaste.

Lista de membri a Comisiei Trilaterale, plăsmuirea lui Rockefeller similară cu Bilderberg-ii Atlantici, este plină de nume chinezeşti.

Rezerva monetară

Un alt indicator este de aprovizionarea Chinei cu valută. Guvernul chinez deţine oficial masa monetară. Nu este foarte clar unde se duce dobânda. Cu toate acestea, Guvernul este sub controlul Puterii Financiare, astfel încât valoarea adăugată, care este esenţa, se duce la ei. Aceasta serveşte scopului lor. Guvernul, de asemenea, poate (şi o face), crea ciclul de creştere economică pe care Puterea Financiară îl vrea. Împăraţii tipăreau bani liberi de datorie.

Chinezii se pregătesc să susţină yuan-ul cu aur, promovând în mod clar standardul bazat pe aur pe care Puterea Financiară vrea să îl impună. Între timp, preşedintele Băncii Centrale, Zhao Xiaochuan, care este un membru al grupului celor 30, grupul sponsorizat de Rockefeller, format din lideri ai Băncilor Centrale şi cadre universitare, propune introducerea monedei unice mondiale. După cum am văzut, opoziţia faţă de dolarul american nu este acelaşi lucru cu opoziţia faţă de Puterea Financiară.

China este un membru loial al tuturor organizaţiilor de guvernare internaţională.

În plus, în ultimele decenii, Puterea Financiară a migrat o parte substanţială a bazei sale de producţie din Europa şi în special din SUA spre China. Poate exista vreo îndoială că aceasta ar fi foarte, foarte sigură că activul său strategic esenţial ar fi absolut în siguranţă acolo?

Creşterea Chinei şi implicaţiile sale

Dezvoltarea Chinei trebuie privită în lumina programului, vechi de zeci de ani, de dez-industrializare a Occidentului, în special a Americii. Ceea ce a fost dat Chinei, a fost luat din altă parte.

De asemenea, această dezvoltare este de fapt un mod de operare tipic: gândiţi-vă la modul în care tehnologia şi banii din SUA au dezvoltat URSS-ul pentru a crea o „ameninţare” credibilă în cadrul Războiului Rece. Saddam Hussein este un alt exemplu: el a fost făcut puternic pentru a fi doborât mai târziu, ca parte a strategiei de a cuceri Orientul Mijlociu. Sau Iranul, care este susţinut cu tehnologie de multe ori de origine Vestică /israeliană, care este transferată prin intermediul Chinei.

Ascensiunea Chinei vine cu multe pericole. Naţionalismul chinez este primitiv şi uşor de inflamat. Beijingul este sub o presiune incredibilă pe plan intern şi ar utiliza cu bucurie „duşmanii” externi, pentru a externaliza aceste presiuni. Cele mai recente scandaluri cu Japonia pentru nişte insule banale sunt un exemplu la obiect.

La fel cum Puterea Financiară a dirijat „Orchestra Europeană” în secolul 19, în prezent ea conduce o lume multipolară.

Ştim cum s-a încheiat totul în Europa: alianţe strâns unite, confruntându-se reciproc cu şi mai multă paranoia, incapabile de a ieşi din capcană. Un asasinat a fost de ajuns pentru a aprinde fitilul.

Acelaşi lucru poate fi văzut astăzi, cu NATO, care se confruntă cu Organizaţia de Cooperare de la Shanghai dintre Rusia şi China, cu Pakistan şi Iran ca asociaţi apropiaţi.

Concluzie

China este construită într-un mod foarte tipic. Toate indiciile pe care am reuşit să le recunoaştem sunt acolo: controlul cămătăresc al masei monetare, capitalismul, marxismul, societăţile „secrete”, atragerea Chinei pe linia internaţionalistă.

Imperiul SUA nu este Puterea Financiară. Ascensiunea Chinei şi opoziţia sa faţă de SUA se potriveşte modelului familiar: reprezentanţii Puterii Financiare lucrând la conflicte controlate şi Guvernul Mondial.

Anthony Migchels – activist pentru introducerea „monedei fără dodândă” şi fondator al „Gelre”, prima monedă regională din Olanda.

Sursa: Henry Makow

5 păreri la “Este China parte a Noii Ordini Mondiale?

  1. ChavaLito^

    china rusia india brazilia si tarile din america de sud nu le vad deloc sa aiba relatii cu SUA si UE si nici o politica colonialista,si china nu suporta sa primeasca indicatii de la SUA in fiecare declaratie afirmau asta.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Păi şi cine a spus că China are tealţii cu SUA şi primeşte indicaţii de acolo? Dimpotrivă sunt în opoziţie, dar ambele controlate de Oculta Financiară, care este deasupra tuturor ţărilor şi controlează totul.

  3. ChavaLito^

    pai atunci nu inteleg,ce le sta in cale sa aplice Noua ordine mondiala daca toate statele se supun?

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Statele nu se supun, statele sunt păcălite, manipulate şi infiltrate cu agenţi şi trădători. Statele nu înseamnă numai guverne şi politicieni corupţi, mai sunt şi popoarele! De populaţie ai uitat?! 🙂

  5. Pingback: Snowden şi Assange sunt falşi dizidenţi ai Noii Ordini Mondiale | NewsInfo1000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge