Am repus blogul pe linia de plutire

By | 31 octombrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Probabil mulţi dintre voi au observat că de câteva zile acest blog nu a fost accesibil pe Internet. Din cauza faptului că un dobitoc, care probabil se crede hacker, a spart serverele firmei de hosting, care îmi găzduieşte blogul, am pierdut toate datele de pe server, aproape 3500 de articole, imagini, documente ataşate, clipuri video, fără posibilitatea de a le mai recupera, fiind şterse inclusiv backup-urile şi softul serverelor de DNS.

În concluzie, după ce mi s-a refăcut contul de abonat, a trebuit să introduc din nou DNS-urile, să aştept să se propage pe Internet şi azi, după o zi întreagă de încercări nereuşite de a instala wordpress, am reuşit să restaurez blogul pe baza unui backup mai vechi şi să refac articolele până în luna mai 2012, aproximativ 2400 de articole. Am refăcut şi unele setări, inclusiv la pluginurile pe care le foloseam.

Acum urmează o muncă titanică de găsire a articolelor salvate prin calculator în format word şi refacere a lor într-o formă cât mai apropiată de cea iniţială… cam 1000 şi ceva de articole!

E foarte uşor să distrugi şi foarte greu şi migălos să construieşti! Acel imbecil a distrus în câteva minute toată munca mea de 4 ani, iar acum, ca să refac ce a distrus el, mai trebuie să muncesc din greu cel puţin câteva luni de acum încolo! Sper să nu mai apară şi alte probleme! 🙁

3 păreri la “Am repus blogul pe linia de plutire

  1. red

    mare pacat pt ce s-a pierdut pt ca tot ce-ai postat era extrem de folositor celor care nu stiu pe ce lume sint! pacat ca n-ai avut un backup. ar fi trebuit sa faci saptaminal daca nu zilnic. hackeri sint ai diferitelor servicii. nu sint de capul lor pt ca nu se poate. infrastructura apartine unora si nu te poti misca fara stiinta lor. d-aia l-au si facut. cine crede altceva da dovada de naivitate.
    poate totusi poti reface cele scrise cumva. printre blogurile romanesti nu gasesti decit max 10 bune iar al tau intra la categoria asta. restul sint nenorociri ale unor debusolati. tot ce postezi pune in word. era mai bine pe wordpress.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge