Bărcuţa România cere ajutorul Titanicului SUA

By | 29 mai, 2016
Distribuie prietenilor!

Timp de 26 de ani clasa politică a României ne-a prezentat SUA ca fiind farul călăuzitor, modelul perfect şi unic de urmat, calea spre dezvoltare, progres, civilizaţie şi singura noastră speranţă de salvare din „ghearele comunismului“.

Pentru toţi cei care s-au perindat la conducerea ţării singura cale posibilă de urmat a fost să copiem şi noi tot ce spun şi fac americanii. Modelul a fost urmat nu numai în plan politic şi ideologic, dar şi economic, cultural şi social.

Problema cu Statele Unite este însă aceea că face parte dintr-un imperiu care de mulţi ani se află în faza de decădere, actualmente fiind în stadiul de putrefacţie. Imperiul Anglo-Sionist, cu origini în Marea Britanie, a supravieţuit în ultimele decenii doar prin 3 metode: speculaţii financiare, război psihologic de propagandă globală şi să războaie de acaparare de noi state bogate în resurse, sub pretextul instaurării democraţiei.

Imperiul are nevoie de un război major, care să îi resusciteze economia şi de noi teritorii, pe care să le secătuiască de resurse, marea miză fiind desigur Rusia. Dacă nu reuşeşte acest lucru în cel mai scurt timp, schema frauduloasă a dolarului se prăbuşeşte şi odată cu ea şi Imperiul.

Dorinţa politcienilor români de a urma modelul american şi de a cere sprijinul SUA pentru progres şi dezvoltare este complet ridicolă. Este ca şi cum, la un priveghi, ai cere mortului aflat pe masă, să înveselească atmosfera.

Recent, premierul Dacian Cioloş a fost în vizită în SUA, unde a solicitat din nou sprijinul americanilor, cerând sporirea prezenţei militare în Estul Europei. Nu ştiu în numele cui a făcut această solicitare, dar în niciun caz nu cred că în numele poporului român.

În contextul summitului NATO de la Varşovia, „am solicitat si am obţinut sprijinul SUA şi am obţinut promisiunea că vom fi susţinuţi pentru întărirea cooperării la Marea Neagră, cooperare militară la nivel naval”, a declarat, marţi, premierul Dacian Cioloş, după întrevederea cu vicepreşedintele american, Joseph Biden, la Casa Albă., transmite Agerpres.

Sursa: Antena 3

Acest lucru îmi aminteşte de filmul „Titanic“. Dacă vă aduceţi aminte, în momentul în care uriaşa navă se scufunda, pasagerii aflaţi în bărcile de salvare au fost sfătuiţi să se îndepărteze cât mai rapid de locul respectiv, deoarece curenţii puternici creaţi, ar fi putut atrage şi bărcile în abisul oceanului odată cu vaporul.

România poate fi comparată cu una din acele bărci de slavare. Însă ţara noastră, în loc să îşi urmărească propriile interese şi să se îndepărteze de naufragiu, ea vrea să facă parte din dezastru, ba mai mult, aşteaptă chiar salvarea şi mântuirea de la cei aflaţi pe Titanic.

2 păreri la “Bărcuţa România cere ajutorul Titanicului SUA

  1. Pingback: Timp de 26 de ani clasa politică a României ne-a prezentat SUA ca fiind farul călăuzitor, modelul perfect şi unic de urmat | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge