Problema omenirii este capitalismul

By | 10 februarie, 2020
Distribuie prietenilor!

Voi încerca să fiu cât mai scurt şi concis, fără prea multe explicaţii, pentru a nu-i deruta pe cei mai înceţi la minte.

Problema cea mai gravă a omenirii nu este întruchipată de George Soroş, neomarxişti, progresişti şi globalişti. Cea mai mare ameninţare la adresa siguranţei cetăţeanului nu este reprezentată de terorism, musulmani sau imigranţi. Cele mai mari probleme de rezolvat ale umanităţii nu sunt încălzirea globală, emisiile de dioxid de carbon, suprapopularea, viruşii de tot felul sau epuizarea petrolului. Nu trebuie să ne temem şi să ne isterizăm din cauza vaccinării obligatorii, a implanturilor cu cip şi a venirii Antihristului. Toate acestea sunt manipulări, diversiuni, nutreţ pentru cretini şi au rolul de a ţine populaţia ocupată, speriată şi departe de adevăratele probleme ale omenirii şi cauzele lor. Problema reală a omenirii este capitalismul şi cele două instrumente ajutătoare ale sale, liberalismul şi „democraţia.”

Capitalismul generează exploatare şi uriaşe inegalităţi între bogaţi şi săraci, nu socialismul şi comunismul.

Capitalismul a generat şi continuă să genereze războaie de ocupaţie şi exterminare a multor popoare şi civilizaţii.

Capitalismul duce la degradarea şi distrugerea accelerată a mediului, nu socialismul şi comunismul.

Capitalismul duce la risipă şi epuizarea rapidă a resurselor naturale.

Capitalismul, prin revoluţia industrială, a distrus familia, comunităţile naturale umane, tradiţiile şi religia. Şi asta în mod natural, nu prin forţă şi propagandă aşa cum încearcă neomarxiştii.

Nu satana vrea să vă implanteze cipuri, să vă otrăvească cu chimicale şi să vă vaccineze obligatoriu, ci bancherii şi oligarhii lacomi şi degeneraţi.

Aşa că, scoateţi-vă mintea de pe pilot automat, ieşiţi din hipnoza colectivă în care vă ţine propaganda şi începeţi să gândiţi!

11 păreri la “Problema omenirii este capitalismul

 1. Xaeus

  „Nu satana vrea să vă implanteze cipuri, să vă otrăvească cu chimicale şi să vă vaccineze obligatoriu, ci bancherii şi oligarhii lacomi şi degeneraţi.”
  Corect, pai nu mai controlezi sclavul cu lantul, ca pe vremuri, ci il controlezi cu CIP…doar ne-am modernizat.

  Cu privire la capigtalism , da, ala e de vina, dar vine la pachet cu adevaratul Comunism.
  Cea mai comunista tara de pe Planeta acum e SUA !

  Nu confundati Socialismul cu Comunismul. In Romania am avut Socialism. Acum, marile tari sunt conduse in sistem Comunist, care foloseste Capigtalismul pentru as-i insusi tot.

  Daca mai adaugam si termenul Democratie in mix, deja va fi si mai in ceata lumea. Democratie nu a existat efectiv niciodata niciunde (nici macar acolo unde s-a inventat, acolo conducand oligarhii). Democratia a ramas la nivel ‘demo’ adica demonstrativ. Adica va aratam ceva frumos si functional dupa care in practica e de fapt urat si nefunctional.

 2. Ioan C.

  „Nu satana vrea să vă implanteze cipuri, să vă otrăvească cu chimicale şi să vă vaccineze obligatoriu, ci bancherii şi oligarhii lacomi şi degeneraţi.”
  Oare?, oare așa să fie?, toți oligarhii ăștia lacomi și degenerați, de stânga sau dreapta, comuniști sau capitaliști, credeți că sunt de capul lor?, fac cu de la sine putere toate măgăriile astea criminale cu vaccinuri obligatorii, chimicale pe cer și în alimente, mutarea maselor și amestecarea lor creând haos, hăcuirea tradițiilor a naționaliștilor pentru destabilizarea oamenilor, toate care sunt făcute pentru slăbirea și apoi subjugarea absolută a umanității și a Pământului ?.
  Toate cele ce se întâmplă acum au fost gândite acum sute de ani în urmă, iar dacă ar fi să mergem la originea sosirii lor aici pe pământ sunt zeci de mii de ani. Acești paraziți, Anunnaki, fiind mai evoluați, au modificat frecvența energetică a omului, să se poată hrăni cu ea, (energia negativă), ne-au indus timpul prin modificări genetice, scurtându-ne viața, toate evenimentele malefice,războaie, revoluții, lovituri de stat, trecute și actuale sunt dirijate de ei, biserica și toate dogmele sunt create de ei, cu inchiziția care în numele unui Dumnezeu au comis cele mai abominabile crime, au decimat popoare întregi pe întreg mapamondul, acum idioții îi ridică în slăvi, timp de milenii încorporând energia umană s-au adaptat la frecvența Pământului, în 1996 mutându-se aici, au întrețesut o pânză cuantică în jurul planetei implementând o stare de prizonierat ființelor locuitoare și prin care orice stare de energie/informație primită sau expediată către sursă este trunchiată, acestă modificare în structura energetică a pământului a dus la amânarea acelui salt evolutiv al omenirii și planetei în 2012, aceste ființe malefice locuiesc acum cu noi, la servici, pe stradă, în magazine, sunt în corpuri umane care le-au dat acceptul, (conștient sau inconștient, sunt experți în manipularea conștiinței), cam toți au funcții sau joburi de decizie în sistemul de suprafață, sunt tot timpul crispați, incapabili de a oferi clemență, a zâmbi sau a râde chiar și la o glumă bună, se recunosc între ei (energetic) și se sprijină tacit.
  Deci capitalismul, comunismul, johannis, dragnea, biserica, băncile, etc, etc,etc…, sunt doar culori într-un tablou, depinde doar de unde vrei să-l privești, din umbră sau din Lumină.
  Mulțumesc!

 3. Dan Tănăsescu Post author

  Se pare că îți plac foarte mult povestirile SF și ai început să le confunzi cu realitatea. 🙂

 4. Ioan C.

  Știu și eu…, poate în timp, dacă ești o persoană deschisă, analitică, ai să realizezi adevăratele grozăvii ce se întâmplă în jurul tău, sau poate ai să-ți continui viața trecând pe lângă tot și toate!.
  Succes!.

 5. Dan Tănăsescu Post author

  Tocmai, pentru că sunt o persoană analitică, nu pot să dau crezare poveștilor cu Anunnaki și chestiilor pseudo-științifice cu energii și frecvențe.

 6. Magda

  Pana la urma nici acest sistem nu este adevarata problema a omenirii, ci indivizii care il controleaza si il folosesc pentru a acapara tot mai multa putere si bogatie. Daca sistemul capitalist ar fi fost folosit in mod corect, si nu doar in folosul unui grup restrans de persoane, poate ar fi fost alta situatie decat acum si nu ne-am mai fi confruntat cu atatea probleme : diferenta intre bogati si saraci, exploatarea excesiva a resurselor, poluare etc.

 7. Dan Tănăsescu Post author

  Sistemul este rău în sine și are efecte negative indiferent cum e folosit, de cine e folosit și în ce scop e folosit.

 8. Dana

  In toata istoria lui, marxismul, indiferent cum si.a spus si cum isi mai zice, socialism, social.democratie,comunism scl ajunge mereu si mereu in acelasi punct: control, crima, totalitarism.

 9. Dan Tănăsescu Post author

  Socialismul nu are treabă cu marxismul, nici social-democrația, iar comunismul nu este totuna cu marxismul. Orice ideologie, oricare ar fi ea duce la totalitarism, dacă este impusă cu forța. De exemplu, azi, lumea este dominată de sisteme totalitare de tip neoliberal, chiar dacă oficial regimurile sunt numite democratice sau chiar social-democrate.

 10. pmk

  Stiu ca e vechi de 2 ani postul, sunt de acord cu ce spui dar vreau sa comentez la reply ul cu Anunnaki. Sunt mult mai multe dovezi care sa justifice povestea cu Anunnaki decat pe cea cu Dumnezeu. Face și mult mai mult sens, inclusiv povestea genezei o poți privi din perspectiva unei manipulari genetice făcute pe umanoizi de cineva. Între cele doua povesti DACĂ ar fi sa aleg una, povestea lui Sitchin pare mai credibila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge